Adey hata!!!

Kodla Büyü

mmkgs1

Aktif Üye
arkadaşlar belli aralıklarla Adey formunun ilk bölümünü dolduruyorum 2. bölüme geçmeden hata mesajı veriyor..neden ki?

yok hocam java çalışıyor. 1.bölümü bitiriyorum. 2. bölüme geçince hata çıkıyor. 1 aydır akılma geldikçe deniyorum ve sonuç hep aynı :shock:

aynen benim de öyle bi arkadaş yaptım dedi bugün sorayım bakalım olursa cevap yazarım...ayrıca adeyi herkesin doldurması gerekiyor...

Adey i sınıf öğretmenleri dolduruyor.Formatör öğretmenseniz normalde sınıfınızın da olmaması lazım ama bazı okullarda veriliyor.

bende böyle bir hata vermişti

Ekli dosyalar

• hata.JPG
    hata.JPG
    105.4 KB · Görüntüleme: 1,240
Hocam bahsettiğiniz RİDEF mi uzaktan eğitim mi? Eğer RİDEF'teki Genel Risk, Özel Risk v.s. ise bahsettiğiniz, hatayı şunun için alıyorsunuz: Bir bölüm seçip doldurup kaydettikten sonra üstten yeni bir bölüm seçip kaydetmek istemiş olabilirsiniz. Bunun yerine her bölümde mesela Genel Risklerin Değerlendirlmesi formu açıkken başka bölüm değil başka öğrenci seçip kaydedin. İnşallah anlatabilmişimdir.
Uzaktan eğitimde sıkıntı genelde eğitim penceresinin kendi kendine kapanmasını beklememekten kaynaklanıyor.

hayır hocam adeyde bölüm bölüm dersler var sonra soruları var .1. bölüm bitti 2. ye geçerken hata mesajı veriyor

Hocam bende de aynı sizdeki hata vardı 1. bölüm açılıp 2.si açılmıyordu..bunun için 1.si javanın son sürümünü tekrar yükleyin..2.si internet seçeneklerindeki gelişmiş bölümünden Activex için izin verin son olarak bölümü bitirdikten sonra birkaç dakika bekleyin..bu şekilde olması lazım inşallah sorun düzelir..

mmkgs1' Alıntı:
hayır hocam adeyde bölüm bölüm dersler var sonra soruları var .1. bölüm bitti 2. ye geçerken hata mesajı veriyor
Hocam 1.bölümü bitirdikten sonra ikinci bölümü açıp tekrar seç tuşuna basman gerekiyor. Ondan sonra öğrenciyi seçersen problem çözülüyor.

yesilimsi' Alıntı:
Hocam bende de aynı sizdeki hata vardı 1. bölüm açılıp 2.si açılmıyordu..bunun için 1.si javanın son sürümünü tekrar yükleyin..2.si internet seçeneklerindeki gelişmiş bölümünden Activex için izin verin son olarak bölümü bitirdikten sonra birkaç dakika bekleyin..bu şekilde olması lazım inşallah sorun düzelir..
tamam hocam bi bakim teşekür ettim.

Hocam 1.bölümü bitirdikten sonra ikinci bölümü açıp tekrar seç tuşuna basman gerekiyor. Ondan sonra öğrenciyi seçersen problem çözülüyor. hocam ben rideften bahsetmiyorum öğrenci girişi falan yok. ben adey uzaktan eğitim programından ve ordaki bölümlerden bahsediyorum

BBNET
Geri