adey java yükleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esraaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

esraaa

Site Gezgini
arkadaşlar adey uzaktan eğitim modülünde java (JVM) yüklenmesi isteniyor ancak yüklemek için tıkladığımdan yüklenmiyor...nerden nasıl yükleyebilirim?

javayı tekrar yüklememe rağmen eğitimler açılıyor fakat eğitimin tüm aşamaları bittikten sonra aşağıdaki hatayı alıyorum. 2. eğitime geçemedim. Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• adey-hata.JPG
    adey-hata.JPG
    45.5 KB · Görüntüleme: 2,620
farklı bir tarayıcı deneyin. birde sayfaları yavaş geçin. bazen hızlı geçildiğindede bu hatayı verebiliyor. belli bir zamandan öncede bitirdiğinizde tamamlanmadı gözüküyor.

hep hatayla karşılaşıyorum :verymad: henüz 2. bölüme geçemedim :( demek ki yapmamam gerekiyor :) yavaş da yapsam hocamın dediği gibi farklı tarayıcı da kullansam olmadı offfff :?

Java hataları veriyor sistem. Aynı bilgisayarda, aynı tarayıcıda müdür baş yardımcım eğitimi tamamladı, benim tamamlamıyor hiç bir şekilde. Sistemde sorun var.

evet hocam resmi inceleyin. flash playerı güncelleyince eğitimi tamamlayabildim.

Ekli dosyalar

• adey1.JPG
    adey1.JPG
    122.3 KB · Görüntüleme: 2,472
mahonyhacettepe' Alıntı:
evet hocam resmi inceleyin. flash playerı güncelleyince eğitimi tamamlayabildim.

Garip. Önceden sadece java üzerinde çalışıyordu. Ortam mı değiştirdiler acaba. Önceden nasıl hata mesajı alıyordunuz?

eya' Alıntı:
mahonyhacettepe' Alıntı:

Garip. Önceden sadece java üzerinde çalışıyordu. Ortam mı değiştirdiler acaba. Önceden nasıl hata mesajı alıyordunuz?

Hmm. Açılan pencere flash da kullanılmış. Java ile flash arasında uyumsuzluk olabilir. Güncelleyip deneyeyim bir de bakalım.

Malesef yine aynı. Flash player ve java son sürümde güncel. Yine de tamamlandıya dönmüyor.

Sonunda bu sefer oldu. Değişen ne? Sadece java runtime 6 update 29'dan 30'a güncelleme yaptım, başka değişen bir şey yok. MEB belki hataları gidermiş de olabilir.

BBNET
Geri