admin hesabının adını değiştirme?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halox

Aktif Üye
nihayet netsupport 11 kurdum arkadaşlar,yalnız labtaki öğrenci bilgisayarlarına format aşamasında hesap administrator adıyla kurulduğu için net supportta hepsininin adı aynı,bende admin hesabının adını değiştirmenin yollarını arıyorum,klasik usulle yeni hesap aç diğerini sil falan demeyin :) nitekim kurulu programlar var,ve direkt hesabın adını nasıl değiştiririm? neti altüst ettim bi sonuca varamadım,formatı ben atmış olsam baştan isimlendirmeye dikkat ederdim

Kullanıcı hesaplarından adı değiştirebiliyorsun. Ağ adını değiştirmek için bilgisayarıma sağ tıkla özellikler buradan bilgisayar adı buradan değiştire gelip değiştirebilirsin.
NOT: Yeni hesap açsan da programların silinmez sadece kullanıcı ayarların sıfırlanır.

hasari' Alıntı:
Kullanıcı hesaplarından adı değiştirebiliyorsun. Ağ adını değiştirmek için bilgisayarıma sağ tıkla özellikler buradan bilgisayar adı buradan değiştire gelip değiştirebilirsin.
NOT: Yeni hesap açsan da programların silinmez sadece kullanıcı ayarların sıfırlanır.

hocam oradaki isimlendirmeyi çoktan yaptım zaten ağdaki isimde sorun yok,sorun netsupportun ağdaki isme göre değil kullanıcı adına göre isimlendirmeyi alması,evet programlar silinmiyor onuda biliyorum sadece yeni kullanıcıda ayarlar sıfırlanıyor tekrar yapılandırmakla uğraşmak istemedim açıkcası

Netsupport'da , bilgisayarların isimlerine göre alacak bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam.

DotCom' Alıntı:
Netsupport'da , bilgisayarların isimlerine göre alacak bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam.
valla hocam v11 alışmaya yeni başladım incelediğim kadarıyla henüz bulamadım,bulan varsa paylaşsın,bu arada sorunumu çözdüm hemen paylaşıyorum,bilgisayar>yönet penceresinden kullanıcı hesaplarından admin hesabının üzerinde sağ tık ile değiştirebildim, cmd üzerinden 2 hamlede değiştirmeyi ummuştum ama bu da uygundur benim için herkese teşekkürler :+1:

Ağdaki bilgisayar adlarına göre listeliyor, oturum adına göre değil. Açıkçası hiçbir ayar da yapmadım diye hatırlıyorum. Belki kullandığınız versiyonla ilgilidir? 11 mi kullanıyorsunuz?

Geri