admin oturumunda internete bağlanıyor ama vestelde bağlanmıy

Kodla Büyü

gokyuzu33

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar akıllı tahtalardan birinde admin oturumunda internete bağlanılıyor ama vestel oturumunda bağlanmıyor.bilgisayar ilk açıldığında proxy ayarlarına bağlıysanız kaldırın falan diyor ama girdim proxy ayarlarına tik işareti yok zaten.sistem geri yükleme yapayım dedim ama geri yükleme noktası oluşturulmamış.hatta sistem geri yükleme kapalıydı ben açtım.o yüzden sistem geri yükleme noktası olarak sadece bugünün tarihi var.internete kablosuz bağlanıyor tahtalar ve diğer tahtalarda herhangi bir sorun yok.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden herkese teşekkürler....

internet explorer > araçlar> internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları > proxy sunucusundaki işareti kaldırın.

büyük ihtimalle hotspot kurmuşlardır çocuklar

hocam aynısı olmştu bende de... ultrasurf gibi bir programı nizami olmayan şekilde kapatmışlarsa böyle bir hata verebiliyor. chrome > ayarlar > gelişmiş ayarları göster > proxy ayarlarını değiştirin seçeneğinden çözüldü

proxy ayarları değiştirin seçeneğine geldim hocam.orada tik işareti yok zaten ama.ben de tamam diyip o sayfadan çıktım.bunları admin oturumunda yapabiliyoruz.vestel oturumunda izin vermiyor çünkü. bilgisayar ilk açıldığında da şu uyarıyı veriyor.if your computer connect to the internet through a proxy server,please specify your setting here .o yüzden ben de ilk olarak proxy ayarına baktım.ama işaret yok zaten orda.

google chrome da kullanıcı sınırlı falan diyordu.internet explorer da izin verdi kaldırmaya.ie da proxy ayarlarını kaldır da tik i kaldırınca düzeldi.ama bunu neden chrome da izin vermedi hala anlamış değilim.neyse sorun düzeldi.ilgilenen herkese teşekkürler.

slm hocam en sağlam sorunsuz akıllı tahtanın acronistle yedeğini al her hangi birinde sorun oldu on dk baktın düzelmiyor. yedeği yüklersin çünkü tüm akıllı tahtaların driver leri aynı..
bir flashdisk bile 16gb sorun olmaz

Geri