naczo_neb' Alıntı:Yalnız 2 yıl önce kurulan bilgisayarlar CS3 ü bile zor çalıştırırken
hakanotuken' Alıntı:naczo_neb' Alıntı:Yalnız 2 yıl önce kurulan bilgisayarlar CS3 ü bile zor çalıştırırken
Hocam haline şükret 10 yıllık faz 1 lerle çalışanların canı yok mu. Kullanırsın bir şekilde.
kaldırıır hocam ben kurulum için makinanın birine 512 ram daha takıp kurduktan sonra image alıp diğer makinalra attım yada kurulumda tek tek seçerseniz sorun olmuyormuş daha önce yine sorulmuştu herhalde forumda okumuştumoz_om' Alıntı:bende de cs3 ler var ama kurmadım... 512 ram kaldırmaz ki min 1 gb ram istiyor...
unknownrealmman' Alıntı:Ürünün resmi sitesinde ABD üzerinden satış fiyatı 1700 dolar. Ürünü bilgisayara kurmaktan öte gerçekten de eğitim öğretim için uygulanabilir ve faydalı projeler üretebilmek daha önemli diye düşünüyorum. Fakat öğretmenlerimizin kaçı bunu kullanabilir ki? Bilgisayar ortamında yazarlık seminerini alan öğretmenlerimizi üründen haberdar edip kullanmalarını sağlamalıyız ama onlar da bu seminerlerde neyi ne kadar öğrendiler tartışılır. Alt yapısı oluşturulmadan yatırım yapılmış bir uygulama daha...
ejdeharr' Alıntı:yazık bu paralara acıyorum gerçekten, bu durumun ne kadar saçma bir uygulama olduğunu ancak biz bilebiliriz , ne okul idaresi anlar ne diğer branşlar anlar , biz herşeyin farkındayız ama göz göre göre bu paraların buralara harcanmasına sessiz kalıyoruz. yazık değilmi? ilgili yerlere bu durumu iletip gündeme getirelim...
agahyildiz' Alıntı:unknownrealmman' Alıntı:Ürünün resmi sitesinde ABD üzerinden satış fiyatı 1700 dolar. Ürünü bilgisayara kurmaktan öte gerçekten de eğitim öğretim için uygulanabilir ve faydalı projeler üretebilmek daha önemli diye düşünüyorum. Fakat öğretmenlerimizin kaçı bunu kullanabilir ki? Bilgisayar ortamında yazarlık seminerini alan öğretmenlerimizi üründen haberdar edip kullanmalarını sağlamalıyız ama onlar da bu seminerlerde neyi ne kadar öğrendiler tartışılır. Alt yapısı oluşturulmadan yatırım yapılmış bir uygulama daha...
ejdeharr' Alıntı:yazık bu paralara acıyorum gerçekten, bu durumun ne kadar saçma bir uygulama olduğunu ancak biz bilebiliriz , ne okul idaresi anlar ne diğer branşlar anlar , biz herşeyin farkındayız ama göz göre göre bu paraların buralara harcanmasına sessiz kalıyoruz. yazık değilmi? ilgili yerlere bu durumu iletip gündeme getirelim...
kesinlikle çok haklısınız. dün bende içimden geçirmiştim. deli para harcanıyor bu setlere. hemde büyük bir çoğunluğu kullanılmıyor. bişeyler yapmak gerek.
yazık başka diyecek bişey yokagahyildiz' Alıntı:unknownrealmman' Alıntı:Ürünün resmi sitesinde ABD üzerinden satış fiyatı 1700 dolar. Ürünü bilgisayara kurmaktan öte gerçekten de eğitim öğretim için uygulanabilir ve faydalı projeler üretebilmek daha önemli diye düşünüyorum. Fakat öğretmenlerimizin kaçı bunu kullanabilir ki? Bilgisayar ortamında yazarlık seminerini alan öğretmenlerimizi üründen haberdar edip kullanmalarını sağlamalıyız ama onlar da bu seminerlerde neyi ne kadar öğrendiler tartışılır. Alt yapısı oluşturulmadan yatırım yapılmış bir uygulama daha...
kesinlikle çok haklısınız. dün bende içimden geçirmiştim. deli para harcanıyor bu setlere. hemde büyük bir çoğunluğu kullanılmıyor. bişeyler yapmak gerek.
mrtcmhr_13' Alıntı:arkadaşlar bu dvd ler okullarınıza mı geld yoksa siteden mi indirdiniz.siteden indirmeyi denedim ama 1.4 gb gibi bir bilgi bir hayli zor.hem netin yavaşlığı hemde elektirik kesintileri
teşekkür ederim beyibey hocam... tek tek seçerek kuramyı deniycembeyisoy' Alıntı:kaldırıır hocam ben kurulum için makinanın birine 512 ram daha takıp kurduktan sonra image alıp diğer makinalra attım yada kurulumda tek tek seçerseniz sorun olmuyormuş daha önce yine sorulmuştu herhalde forumda okumuştumoz_om' Alıntı:bende de cs3 ler var ama kurmadım... 512 ram kaldırmaz ki min 1 gb ram istiyor...
pakgun' Alıntı:Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum. Bu işlerden acaba hangi brokratların cepleri doluyor. Yanlış hatırlamıyorsam.MEB CS3ler için 12 m€ para harcadı. Ne yapılacaktı bunlarla. İngilizce, fen , sostal bil vb öğretmenlerim. BTS ye gelip (ne zaman gelecekelrse) kendi dersleri için eğitim materyali tasarlayaaklar. Yok böyle bir saçmalık. Sen bu parayla eğitim ve tasarım uzmanlarını işe al VİTAMİN e benzer bir SİStem kur. Eminim çok daha ucuza cok daha profesyonel işler çıkacaktır aynı zamanda tüm türkiyede bir standart oluşturmuş olursun.
Bizlerin aklına gelenler büyüklerimizin aklına gelmiyormu. Eminim geliyordurda kafalarında hagi tilkiler dolanıyordur.