by-enes' Alıntı:Arkadaşlar Adobe indesign dergi çıkarmam lazım ama ilk defa yaptığım için biraz zorlanıyorum elinde dergi taslağı olan varsa çok iyi olur teşekkürler
paylaşır mısın hocam zahmet olmazsa..esenordelarthe' Alıntı:phptshop var bir dergim istersen yolluyayım
Tabi sitede istediğini bulman için imkanlar çok ama senin isteme açın yanlış hocam sen direk ben hazıra konayım mantığıyla istiyorsun ama sitede ya da google da araştırsan bulacağın bir çok sonuç var o yüzden sadece bir tavsiye olarak söylüyorum önce araştırmanı yap sonra takıldığın konularda bilgisayarbilişim'den yardım iste.by-enes' Alıntı:bu sitede bir şey isteyince bu istek muhakkak isteneni bulursun diye biliyordum
FreePc' Alıntı:Tabi sitede istediğini bulman için imkanlar çok ama senin isteme açın yanlış hocam sen direk ben hazıra konayım mantığıyla istiyorsun ama sitede ya da google da araştırsan bulacağın bir çok sonuç var o yüzden sadece bir tavsiye olarak söylüyorum önce araştırmanı yap sonra takıldığın konularda bilgisayarbilişim'den yardım iste.by-enes' Alıntı:bu sitede bir şey isteyince bu istek muhakkak isteneni bulursun diye biliyordum
Bir kişiye iyilik yapmak istiyorsan ona balık verme, balık tutmayı öğret.