Adobe indesign dergi taslağı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan by-enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

by-enes

Site Gezgini
Arkadaşlar Adobe indesign dergi çıkarmam lazım ama ilk defa yaptığım için biraz zorlanıyorum elinde dergi taslağı olan varsa çok iyi olur teşekkürler

by-enes' Alıntı:
Arkadaşlar Adobe indesign dergi çıkarmam lazım ama ilk defa yaptığım için biraz zorlanıyorum elinde dergi taslağı olan varsa çok iyi olur teşekkürler

sitede var aratırsan bulabilirsin hocam

Hocam arartım ama çıkan sonuç ölü link Pm de arkadaştan istedim cevp yok ..Söz veriyorum Bittiğinde burada paylaşacam ilk defa hazırlıyorum :)

by-enes' Alıntı:
bu sitede bir şey isteyince bu istek muhakkak isteneni bulursun diye biliyordum
Tabi sitede istediğini bulman için imkanlar çok ama senin isteme açın yanlış hocam sen direk ben hazıra konayım mantığıyla istiyorsun ama sitede ya da google da araştırsan bulacağın bir çok sonuç var o yüzden sadece bir tavsiye olarak söylüyorum önce araştırmanı yap sonra takıldığın konularda bilgisayarbilişim'den yardım iste.

Bir kişiye iyilik yapmak istiyorsan ona balık verme, balık tutmayı öğret.

FreePc' Alıntı:
by-enes' Alıntı:
bu sitede bir şey isteyince bu istek muhakkak isteneni bulursun diye biliyordum
Tabi sitede istediğini bulman için imkanlar çok ama senin isteme açın yanlış hocam sen direk ben hazıra konayım mantığıyla istiyorsun ama sitede ya da google da araştırsan bulacağın bir çok sonuç var o yüzden sadece bir tavsiye olarak söylüyorum önce araştırmanı yap sonra takıldığın konularda bilgisayarbilişim'den yardım iste.

Bir kişiye iyilik yapmak istiyorsan ona balık verme, balık tutmayı öğret.

ben sadece 1 sayfa da olsa bir talslak istiyorum olan arkadaş varsa sevinirim ona göre tasarımım kendim yapacam ilk defa yapınca taslak bulmakta zorlanıyorum bildiğin siteler varsa öğretici siteler yazın da öğrenelim.

ben hep şu konuyu merak etmişimdir dergi taslağı ya da dergi kalıbı nedir?
kek kalıbı gibi birşey mi içine hamuru dökünce hemen oluvercek birşey mi?

Geri