Adobe Masaüstü Uygulamasını yükleyemiyorum

Kodla Büyü

boteci87

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Adobe ücretli sürüm satın aldım. programların masaüstü uygulama setup larını Adobe web sitesinden indiriyorum, fakat yükleme yapamıyorum. Sorun ne olabilir?

bildiğim kadarıyla adobe yüklemeleri meb internetinden olmuyor hocam. meb internetini kullanarak yapıyorsanız sorun bu olabilir.

1. Creative Cloud Masaüstü Uygulamasını Onarın:
    • Yükleme sırasında bir hata mesajı alıyorsanız, mesajdaki "Onar" seçeneğini tıklayarak Creative Cloud masaüstü uygulamasını onarmayı deneyin.
      Adobe Yardım Merkezi
  2. Creative Cloud Masaüstü Uygulamasını Kaldırıp Yeniden Yükleyin:
    • Sorun devam ederse, Creative Cloud masaüstü uygulamasını kaldırın ve en güncel sürümünü Adobe'un resmi web sitesinden indirerek yeniden yükleyin.
      Adobe Yardım Merkezi
  3. Adobe Creative Cloud Cleaner Tool'u Kullanın:
    • Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, sisteminizdeki bozuk kurulum dosyalarını temizlemek için Adobe Creative Cloud Cleaner Tool'u kullanın. Bu araç, eski Adobe yazılımlarını kaldırma ve bozuk kurulum dosyalarını temizleme gibi işlemleri gerçekleştirir.
      Adobe Yardım Merkezi
  4. İnternet Bağlantınızı ve Güvenlik Yazılımlarınızı Kontrol Edin:
    • Zayıf bir internet bağlantısı, antivirüs yazılımları veya güvenlik duvarları yükleme işlemini engelleyebilir. Farklı bir internet bağlantısı deneyin ve antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakarak yüklemeyi tekrar deneyin.
      Adobe Yardım Merkezi
  5. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
    • Yüklemeye çalıştığınız Adobe uygulamalarının sisteminizin gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Sistem gereksinimlerini Adobe'un resmi web sitesinden kontrol edebilirsiniz.
Bu adımlar sorununuzu çözmezse, Adobe Destek ile iletişime geçerek daha spesifik yardım alabilirsiniz.

Hocam internet sağlayıcısından dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz DNS değiştirip öyle deneyin

Geri