Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adobe ücretli sürüm satın aldım. programların masaüstü uygulama setup larını Adobe web sitesinden indiriyorum, fakat yükleme yapamıyorum. Sorun ne olabilir?
Yükleme sırasında bir hata mesajı alıyorsanız, mesajdaki "Onar" seçeneğini tıklayarak Creative Cloud masaüstü uygulamasını onarmayı deneyin. Adobe Yardım Merkezi
Creative Cloud Masaüstü Uygulamasını Kaldırıp Yeniden Yükleyin:
Sorun devam ederse, Creative Cloud masaüstü uygulamasını kaldırın ve en güncel sürümünü Adobe'un resmi web sitesinden indirerek yeniden yükleyin. Adobe Yardım Merkezi
Adobe Creative Cloud Cleaner Tool'u Kullanın:
Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, sisteminizdeki bozuk kurulum dosyalarını temizlemek için Adobe Creative Cloud Cleaner Tool'u kullanın. Bu araç, eski Adobe yazılımlarını kaldırma ve bozuk kurulum dosyalarını temizleme gibi işlemleri gerçekleştirir. Adobe Yardım Merkezi
İnternet Bağlantınızı ve Güvenlik Yazılımlarınızı Kontrol Edin:
Zayıf bir internet bağlantısı, antivirüs yazılımları veya güvenlik duvarları yükleme işlemini engelleyebilir. Farklı bir internet bağlantısı deneyin ve antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakarak yüklemeyi tekrar deneyin. Adobe Yardım Merkezi
Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
Yüklemeye çalıştığınız Adobe uygulamalarının sisteminizin gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Sistem gereksinimlerini Adobe'un resmi web sitesinden kontrol edebilirsiniz.
Bu adımlar sorununuzu çözmezse, Adobe Destek ile iletişime geçerek daha spesifik yardım alabilirsiniz.