adobe serisi sorunu.....

Kodla Büyü

burakarguc

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar adobe cs3 dvdsi geldi....yalnız kurulmuyor kurulum başarısız diyor...sizce neden olabilir...

hocam o zaman dvd de problem vardır, yakınında bir okul varsa bir kopyasını aldırt bence! ben kurdum hiçbir makina da sıkıntı çıkarmadı henuz!

kurum esnasında explorer veya msn açınca sorun çıkartıyor olabilirmi???biraz saçma ama tek ihtimal bu kalıyor:(

hocam ben 512 mb ramli makina kullanıyorum, hiçbir problem yok. 2 gb felan abartılıyor bence...

aakcakaza' Alıntı:
hocam ben 512 mb ramli makina kullanıyorum, hiçbir problem yok. 2 gb felan abartılıyor bence...
hocam nasıl kurduğunu bi anlatırmısın 512 ram li makinaya ben bi türlü yapamadım farklı bir yolu varmı kurmanın anlatırsan çok makbule geçer

Hocam farklı hiçbir sey yapmadım, dvdyi yerlestirdim, autoran açıldı, hepsini kurmasını sectim makina da kurdu, aynı office kurar gibi,hic bir fark yoktu. Bu arada makina da casper.

arkadaşlar 1. si kurulum esnasında başka program çalıştırmayın. bu şekilde tekrar deneyin kurmayı. yine olmazsa dvd de sorun vardır. meb e bildirin ve değiştirin. bende de sorun çıktı meb e bildirdim. şimdi kurdum sorun yok.

ben çoğu kişide bu sorunu duydum burak bende kuramadım. emre ve emelde kuramamış yeterli ram olduğu halde. bence cd lerin hepsi değilse de çoğu hatalı

aakcakaza' Alıntı:
Hocam farklı hiçbir sey yapmadım, dvdyi yerlestirdim, autoran açıldı, hepsini kurmasını sectim makina da kurdu, aynı office kurar gibi,hic bir fark yoktu. Bu arada makina da casper.
öğrenci bilglarına yetreli ram yok diyor ve kurmuyor 512 ram var öğrenci bilglarında kurarken farklı bir yol mu denediniz diye öğrenmek istedim

hayır hocam farklı hicbir yol denemedim, bnmde labda butun bilg. konfigurasyonları aynı yani öğretmen masasında da sizin ogrenci bilgisayar dediğinize benzer bir pc var makina celeron 2.8 sanırım ve 512 ramli. bilemiyorum size neden öyle bir hata verdigini bende gayet normal bir sekilde kuruldu ve calisiyor.

bende de kurulum sırasında açık program olmamasına ragmen msn acık diye hata veriyor.farklı bilgisayarlarda da denedim .aynı sorun var. meb e iade etmek için herhangi bir belge hazırlıyor muyuz??

evet bendekide sorunlu çıktı. hiç kurmuyor. ama başka bir okuldaki dvdyi aldım kurdum o çalışıyor. çoğu sorunlu çıkıyor bu dvd lerin... başka bir okuldaki dvd de ise kurarken bazılarını kurmuyor. sonra tekrar yükle diyorum. kurulmamış olanları seçip tekrardan deneyince onlarda yükleniyor...

Arkadaşlar kurulum ruhut oluyor sadece internet ve msn açık olmayacak tüm kurulum aşaması boyunca.Ben kurdum.Sorun yaşamadım.Kolay gelsin....

Geri