Adres çubuğunun depoladığı sayfaları silemiyorum.

Kodla Büyü

chertan44

Site Gezgini
Sayın arkadaşlar Mozilla kullanıyorum.Adres çubuğunda depolanan site adreslerini silmek istiyorum.Üzerlerine gelip delete yapıyorum,ctrl,alt.del yapıyorum siliniyor,ama sonra tekrar aynen yerinde duruyorlar.Ne yapmam lazım bilen var mı?
9584.c947cda44a4e67bde2f1acdb6

Hocam öncelikle mozilla firefox'u güncelleyin son sürümü 3.6 dır.
Eğer adresin üzerine gelip del yaptığınız halde silinmiyorsa Araçlar>Yakın geçmişi temizleye tıklayın burdan temizleyin. Oda olmadı sorun değil hocam şimdi temizleriz.
Başlat>Tüm programlar> Mozilla Firefox> Mozilla Firefox (Güvenli Kip) tıklayın sihirbaz sizi yönlendirecektir. Ama dikkat edin bu mozillayı ilk kurarmış gibi yapar kayıtlı linkleriniz filan varsa bunları yedeklemeyi unutmayın. Eğer buda çözüm olmazsa yazın bakalım daha neler yapabiliriz. :)

hasari' Alıntı:
Hocam öncelikle mozilla firefox'u güncelleyin son sürümü 3.6 dır.
Eğer adresin üzerine gelip del yaptığınız halde silinmiyorsa Araçlar>Yakın geçmişi temizleye tıklayın burdan temizleyin. Oda olmadı sorun değil hocam şimdi temizleriz.
Başlat>Tüm programlar> Mozilla Firefox> Mozilla Firefox (Güvenli Kip) tıklayın sihirbaz sizi yönlendirecektir. Ama dikkat edin bu mozillayı ilk kurarmış gibi yapar kayıtlı linkleriniz filan varsa bunları yedeklemeyi unutmayın. Eğer buda çözüm olmazsa yazın bakalım daha neler yapabiliriz. :)
SAYIN HOCAM;dediğiniz gibi eski sürümde araçlar menüsünde "yakın geçmişi temizle" komutu yoktu ve güvenli kip seçeneği de sihirbazı çalıştırmıyordu.Vesselam 3.6 yı kurdum.Yeni tarayıcıda bahsettiğim yerde eski adreslerden eser yoktu.Ama kullandıkça orada adresler birikirse bilemiyorum.İşte o zaman ikinci ve üçüncü alternatifleri uygularım.Anlıyacağınız şimdi sorunumu hallettim.İlginiz için çok çok teşekkür ederim.Sağolun varolun. :+1:

Geri