Adsense için grup kuralım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tanzzz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tanzzz1

Site Gezgini
öğrencinin biri söyledi mantıksız da gelmedi."hep yabancılar mı kazanacak hocam bizde kazanalım" diye :D
Arkadaşlar bir grup kursak.
Sitelerimizdeki reklamlara tıklama işi yapsak ban yer miyiz?
abartmadan birkaç günde bir oluşturduğumuz gruptaki kişiler birbirimizin reklamlarına tıklasa nasıl olur. tabi ban olayı olmayacaksa. 100 lira bizden gelse öğrenciler için az para değil bence

Hocam düşündüğünüz tarzda hit programları var, kuruyorsunuz üye olan kişilerin sitelerine otomatik ziyaret ediyor, tabi o kişilerin programı da sizin siteye hit sağlıyor, o tarz bir mantıkla günde en fazla 1 kez tıklanacak şekilde bir yazılım yapılabilir ama, koskoca Google bunu anlar bence :D

Örnek programlardan birisi: http://organichit.pro/

Re: Ynt: Adsense için grup kuralım

tanzzz1' Alıntı:
öğrencinin biri söyledi mantıksız da gelmedi."hep yabancılar mı kazanacak hocam bizde kazanalım" diye :D
Arkadaşlar bir grup kursak.
Sitelerimizdeki reklamlara tıklama işi yapsak ban yer miyiz?
abartmadan birkaç günde bir oluşturduğumuz gruptaki kişiler birbirimizin reklamlarına tıklasa nasıl olur. tabi ban olayı olmayacaksa. 100 lira bizden gelse öğrenciler için az para değil bence
Ban yersiniz tabi ki
Garanti

Hocam ucuz kurnazlıklar peşine düşene kadar nasıl kullanıcının dikkatini çekecek içerikler, siteler hazırlarız diye düşünsünler :) Google yemez bu numaraları :D

omd' Alıntı:
Hocam ucuz kurnazlıklar peşine düşene kadar nasıl kullanıcının dikkatini çekecek içerikler, siteler hazırlarız diye düşünsünler :) Google yemez bu numaraları :D
bende düzgün siteler kurun daha çok kazanırsınız dedim google yemez adamlar çok iyi, banlarlar dedim
ama bir tanesi ozaman gıcık olduğum kişinin sitesinin reklamlarına sürekli tıklayalım ban yesin bu şekilde kimse para kazanamaz dedi. işte orda kaldım :D bu çocuğun dediğide doğru. ozaman atıyorum A sitesine gıcık oldum sürekli reklamlarına tıkladım hergün 15-20 kere aynı ipden ban yediririm.

Webmaster forumlarında bu yüzden iyi gelir getiren sitelerin adresi kolay kolay paylaşılmaz :) Ancak bir kişinin sürekli tıklaması ilk etapta geçersiz tıklama filtresine de girebilir. Hepsi önceden düşünülmüş çeşitli önlemleri alınmıştır zaten.

Tıklama yaptığınız bilgisayar veya ip den adsense, analystic, web sitesi araçları vs.. Google hesaplarını hiç açmadıysanız ve konum olarak aynı yerde değilseniz bence geçersiz tıklama sayacaktır, bu hesaplardan birini açarak tıklama işlemini de yaptıysanız o zaman pan :D

Geri