Af veya Ev Hapsi Söz Konusu Değil

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Başbakan;" Af veya Ev Hapsi Söz Konusu Değil" dedi. Buna kim inanır? Görüşen şerefs..dir, ispat edemeyen müfteridir diyen başbakan bugün kendisi kabul ediyor. Artık yalancı çobandan farkı kalmadı.

hakanotuken' Alıntı:
Başbakan;" Af veya Ev Hapsi Söz Konusu Değil" dedi. Buna kim inanır? Görüşen şerefs..dir, ispat edemeyen müfteridir diyen başbakan bugün kendisi kabul ediyor. Artık yalancı çobandan farkı kalmadı.
Güvendiğimiz dağlara kar yağdı...

ortalik durulduktan sonra ulkede yasayan azinliktan birine temizletsinler.biz saldik adam yere dustu

Apo denen adam bu ülkede kesinlikle yaşayamaz salarlar başka ülkeye gider veya dagda yasar onu bilemem ama bu ülkede asla.

Son düzenleme:
Birazdan BBnet Akp temsilcilerinin saldırısı başlar... İçerik önemli değil biliyorsunuz aman eleştiri yapılmasın da... :puhaha: :puhaha: :puhaha:

başbakanın kelimlerine dikkat edin hükümet görüşmez devlet görüşür. peki devleti yöneten kim. yollar yapılırken ben yaptım diyorsun devlet yaptı demiyorsun. ve bugünkü açıklmasında bizim görüşmlerimiz uzun zamandan beridir devam ediyor diyor. ayrıca ikinci oslo sürecinin olacağını yapi apoyu ikna ettik karayılanıda ikna edeceğiz diyor. burasını anladıkta karşılığında ne vereceğiz

Az önce bir yazı okudum imralıdaki canı için iyi halli hükümlü statüsü verilmek üzere çalışmalara başlanmış, şimdi sıra geldi bu hale nasıl geldiğimize dair suçlu aramaya, kim desek oy veren, savunan, oy vermeyen, oy kullanmayan, muhalif olan, bilgisayar başında sadece yazan, her habere kulağını tıkayan.. işte biz bu kadarız, daha fazla da birşey olmayacağız, hele bir başkanlık sistemini ve sarayı halledelim o da olur, bunlar insanlara zamanla normal gelmeye başlayacak şeyler, eh şimdiden kulağınız alışsın, nasılsa bunu da savunan çıkacaktır, daha fazla kan akmasın diye bunu yapıyorlar diyeceklerdir, zaten o insanlarda şeytan'ı suçlarlar her zaman AKLINI DEĞİL.
sabahtan beri kaç kere yazıp sildim, ne hakaretler ne argo kelimeler geçti ama hakareti de tiyatral bir şekilde yapmak gerektiğini düşünüp sildim, bu haber tiyatro değil, sadece bir dizinin bir bölümü, yeni bölüm haftaya diye giden türlerinden..

Her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı olan botun değeri 2 milyon dolar. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, İmralı-Gemlik arasında deniz ulaşımını sağlayacak olan Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı ziyaret edecek avukat ve yakınlarına tahsis edilen tahlisiye teknesi yani can kurtaran botu hizmete başladı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait tahlisiye teknesi, 43 GRT ağırlığında 16 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde bulunuyor. Her türlü hava şartında seyir yapabilen tahlisiye teknesi 30 Knot hız yapabiliyor.

2 milyon tl harcayalarak apo için alınan gemi tesadüf mü? ve bu gemi 2 ay önce alındı aceba birileri ilerde kış geliyor görüşmlerde yapacağız bize iyi bir gemi lazım mı diye bilgi verildi.

BBNET
Geri