After Effects anlatımı konusunda yardım

Kodla Büyü

yeniden123

Aktif Üye
Merhaba, After Effects bu dönem geçeceğim bilmediğim bir program. Kitaptan ve youtubedan videolara bakarak bir gidişat oluşturmaya çalışıyorum. Ama kitabı sevemedim kitap da program da çok karışık geldi bana, eğitim seti şeklinde uygulama ağırlıklı haftalık hazırlanıp uygulamaları yaptırabileceğim kaynağı olan var mı acaba ?
Ya da öneriniz ne olur ?

full progrmarrı indir e girip AE CS6 görse derslerinden faydalanabilirsiniz. kaynak dosyaları da mevcut. okulda ancak cs6 çalıştırabiliyoruz ancak

Youtube’daki şu iki içerik tüm dersleri tek videoda toplamış ve oldukça açıklayıcı gözüküyor. İlk link telegramda kaynak dosyaları da paylaşıyor sanırım.

ilk bağlantı işime yarayacak gibi cok teşekkür ederim. Şuan fazla inceleyemedim Cs6 kurmuştuk eğer Cc ile farkları fazla değilse bu eğitim istediğim gibi :)

ilk bağlantı işime yarayacak gibi cok teşekkür ederim. Şuan fazla inceleyemedim Cs6 kurmuştuk eğer Cc ile farkları fazla değilse bu eğitim istediğim gibi :)
Dosyalar için telegram grubuna katılım istiyor. Telegram grubuna katılıp dosyaları indiren oldu mu? Burada dosyaları paylaşabilir misiniz?

After Effects cs6 da eklediğim ses dosyaları çalmıyor bir türlü, nette yazan bir iki ayarı yaptım fakat yine aynı ne yapabilirm acaba ?

Geri