afyon 2012 formatör görevlendirmeleri başladı mı?

Kodla Büyü
afyona bu yıl geldim. biçok ilde başvurular alınıyor ama burda biraz geç oluyor sanırım. huyunu suyunu bilmiyorum pek.

sen yenisin sanırım hocam :) burası afyon. burası klavyeyi kıran öğrenciye klavyeyi öde dediğinde milli eğitime şikayet eder, çocuğuma bağırıyorlar diye milli eğitime şikayet eder(dövmüyorsun bağırıyorsun :) ), zihinsel engelli çocuk çocuğuna zarar verir çocuğuma bakmadılar diye şikayet eder, her yer müdür yardımcılığı atamalarını yapar afyon bilmem neden sonra yapar var da var ... :D :D

valla hocam eski görev yerimde formatörlük zamanı diye bi olgu yoktu. ne zaman istesem müdür yardımcımız direk ili arayıp bağlıyodu işi. buraya il dışı tayinle geldim temmuzda, formatörlük dedim zamanı geçti aralığı bekliyeceksin dediler. şimdi de ses çıkmıyor. çıplak maaş nereye kadar:)

hocam kaynak neresi afyonmebde böyle bir haber göremedim bilgiyi kaynağıyla bizimle paylaşırsanız memnun olurum

Arkadaşlar panik yapmayın, Afyon'da formatörlük ile ilgili sıkıntı yaşamazsınız. Miili Eğitimdeki arkadaşlarımız en uygun şekilde ve zamanda işlemleri yapıyorlar. Sadece formatörlük görevlendirmeleri değil, pek çok konuda bizlere yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Şu anda bu başlığı da okuyorlardır, selamlar :)

ercool' Alıntı:
sen yenisin sanırım hocam :) burası afyon. burası klavyeyi kıran öğrenciye klavyeyi öde dediğinde milli eğitime şikayet eder, çocuğuma bağırıyorlar diye milli eğitime şikayet eder(dövmüyorsun bağırıyorsun :) ), zihinsel engelli çocuk çocuğuna zarar verir çocuğuma bakmadılar diye şikayet eder, her yer müdür yardımcılığı atamalarını yapar afyon bilmem neden sonra yapar var da var ... :D

:alkis: denilecek tek kelime yok.

yazıda dikkatimi çeken ; eğer genel müdürlüğümüzden bu yazıdan sonra bir emir gelirse ,gelen yazıya göre tekrar uygulama yapılacaktır diyor. demekki bu dönem bir şeyler değişebilir .

trueandfalse' Alıntı:
yazıda dikkatimi çeken ; eğer genel müdürlüğümüzden bu yazıdan sonra bir emir gelirse ,gelen yazıya göre tekrar uygulama yapılacaktır diyor. demekki bu dönem bir şeyler değişebilir .

eski görevlendirme yazılarındada o ibare vardı.

peki arkadaşlar dilekçeyi doldurduk gönderdik, formatörlüğün onaylanmaması gibi bir durum oluyor mu afyonda? yoksa her başvuran formatör olabiliyor mu?

Geri