Afyon 2014 iliçi tayinleri paylaşalım

Kodla Büyü
Merkezde boş okul yok. Merkezdeki arkadaşlar müdürlüğün sitesinden salı günkü seminer yazısına bakarlarsa boş yer olmadığını görecekler zaten. Karşılıklı yer değiştirmeler olabilir belki. Ben de il içi düşünüyordum listeyi görünceye kadar...

bilim sanat merkezlerini yazamıyormuşuz. açılan okullar iç açıcı değil ama merkeze gelmek için bir yerlerden başlamak lazım diye düşünüyorum. benden başka isteyecek yok gibi görünüyor.

Esim anasinifi ogretmeni 2 yildir merkeze gelemiyor. Merkezden sadece 1okul acildi. Neden bu afyon boyle ya...

sandıklıda norm fazlası yapmışlardı beni bu yıl. o zaman da şimdiki okullar açıktı. ben de bi araştırmıştım o zaman. sandıklıdaki okullar için bilgiler şöyle arkadaşlar...

Okul Adı BT Ders Saati BT Laboratuvar Durumu Okuldaki Toplam Öğrenci Sayısı Açıklama
Çambeyli Ortaokulu 4 saat Yok 33 Okul idaresi seneye okulun kapanacağı bilgisini verdi.
Karadirek Ortaokulu 6 saat Yok 19 Okul idaresi seneye okulun kapanacağı bilgisini verdi.
Kızık Mehmet Yaşar Ortaokulu 6 saat Var 49 ---
Örenkaya Ortaokulu 6 saat Var 80 ---
Reşadiye Ortaokulu 4 saat Var 57 ---
Sorkun Ortaokulu 6 saat Var 88 ---

ben de düşünüyorum ama merkez okul yok hep kasaba okulları ihtiyaç listesinde gözüken.merkezdeki tüm okullarda bilg öğrt var mı? ayrıca merkezden tayin isteyecek var mı ?

bil_tek' Alıntı:
ben de düşünüyorum ama merkez okul yok hep kasaba okulları ihtiyaç listesinde gözüken.merkezdeki tüm okullarda bilg öğrt var mı? ayrıca merkezden tayin isteyecek var mı ?
Sizin okul neresi hocam

zamanında 30 puanla merkeze gitmedik şimdi 50 puanla kasaba geziyoruz. nasip:) Bir de bu kasabalarda btr görevi alınabiliyor mu bu da çok önemli?

Geri