AFYON BT ZİYARETLERİ

Kodla Büyü

BENGİSU33

Üye
Arkadaşlar İl Milli Eğitim tarafından yapılan BT ziyaretlerinde neler isteniyor? Hangi evraklar kontrol ediliyor? Ziyaret edilenler lütfen yazabilir mi?

hocam bize daha gelmediler ama bir form varmış ordaki soruları soruyormuş. bt sınıfıyla ilgili sorular?

bilgiyarı sevdirecek yarışma yaptırılıyor mu, sicil kartları var mı, haftalık kullanım planı, dolap içindekiler listesi, bilgisayar kitaplığı, kullanan öğrenci ve veli föyü, sandalye yeterli mi, oyun vb yazılım yüklü mü,aylık raporlar ve çalışma planı, form okulda kaldı hocam aklımda kalan bunlar

Hocam belge falan görmek istemiyorlar, Bilgisayar donanımları ve bilgisayar laboratuarında olması gerekenleri kontrol ediyorlar. Hocam kasmana gerek yok, kontrol gelen hocalarım gayet anlayışlı hoş insanlar. Ne ise onu göster. Zaten onlarında işi laboratuarların yeterliliklerini kontrol etmek, kesinlikle sizi yargılayıcı, sorgulayıcı bir tavırları yok, rahat ol.

Benim bilgisayarım 2000 yılında Faz 1'de kurulmuş bir laboratuar. Bana Sordular;

-Hocam bu bilgisayarların hepsi çalışıyor mu?
-Evet hocam çalışıyor.
-Bi açar mısın? Biz bunların hepsinin çalışanını görmemiştik dediler.

okanformula' Alıntı:
Benim bilgisayarım 2000 yılında Faz 1'de kurulmuş bir laboratuar. Bana Sordular;

-Evet hocam çalışıyor.
süper ya. önünde fotoğraf da çektirselermiş. seneye BTÖ nin de çalışanını göremeyeceksiniz dedeydiniz keşke.

okanformula' Alıntı:

-Evet hocam çalışıyor.
:puhaha: :puhaha:

Geri