afyon da son durum

Kodla Büyü

safenerli

Site Gezgini
arkadaşalar afyonda başvurular alınmıştı formatörlük için ama ses soluk yok daha:? mem i aradım meşgul sürekli ulaşabilen veya bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim

14 gün son başvuru için çok uzun bence, bizim görev anc ancak kasımda başlar bu hızla :mrgreen: :mrgreen:

Bence de ekim ayinda ek ders vermemek icin boyle bi yola basvuruldu. Calisandan yana bi uygulama olmamis malesef.

halid03' Alıntı:
afyon da samsun,niğde,trabzon gibi şu 30 saati ayrıca belirtir inşallah.

hiç sanmam :D , ayrıca 2 hafta süre vermelerinin sebebi bence, :oops: diğer iller ne yapıyor diye görmek içindir, inşallah ters köşe olmayız :mrgreen:

yasemin_d' Alıntı:
ben halk eğtitimdeyim başvursam burada liseye falan yaparlar mı acaba? :?
Hocam bence bt rehberliğine başvurursan ve ihtiyac varsa seni görevlendirebilirler bi lisede...

ben eğitici formatörler ile görüştüm diğer iller gibi sizde 30 saat konusunda açıklık getirir misiniz farklı yorumlayan müdürler olabilir diye hocam açıklama yapılmasına gerek yok zaten yazıda var ama bir problem olduğunda bize yönlendirirsiniz biz 31 saat bile ders görevi verilemeyeceğini söyleriz dediler....

afyonda feko faz 1 lere yine görevlendirme yok çok saçma geldi bana diğer illerde durum nasıl acaba

nerden duydunuz hocam bunu. ayrıca yazı gayet açık, "en az bir bt sınıfı bulunan" diyor. iyice saçmaladılar.

bugun okulumu aradılar bende öyle söyledim yazıda öyle bişey yok bakanlığa mı sordunuz hayır işler durumda olcakmış o laboratuarlarda napabiliyosunuz ki dedi bende ben müfredattaki herşeyi yapabiliyom gayet işler durumda dedim bakanlığa sormak gerek bence

öğretmenden yana tavır almamaları çok üzücü. görevlendirme tarihiyle ilgili birşey söylediler mi hocam?

yok söylemediler sizinde mi beko faz 1 hocam bu beko faz 1 ler ne zaman yenilenecek acaba

0 272 213 76 03 - 121 dahili .Bilgisayar hizmetleri. Arayan var mı ?

Ben biraz önce atamayla görüştüm daha onay yazısı bile yazılmamış. 15 günde başvuru alındı 15 gündede onay çıkar tabi öğretmen madur olmuş düşünen kim. Ah şu bakanlık valilik onayı işini kaldırsada insasnların keyfiyetine kalmasa

Bu hafta içinde yayınlanır milli eğitimin sitesinde. Şu an çok yüksek ihtimalle yazı valilkte. Hakan Hocam sana yanlış bilgi vermişler.

unknownrealmman' Alıntı:
Bu hafta içinde yayınlanır milli eğitimin sitesinde. Şu an çok yüksek ihtimalle yazı valilkte. Hakan Hocam sana yanlış bilgi vermişler.

Hocam bana memurun söylediği şuan liste şube müdürünün önünde daha onay azısı yazılmadı. İnşallah senin dediğin gibi olur

dün milli eğitimde toplantı yapıldı sanırım şuan valilikte imzadadır büyük bir ihtimalle buakşam veya ayarın yayınlanır

Geri