Afyon formatörlük sonuçları belli oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekva76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ekva76

Üye
Afyon formatörlük sonuçları ne zaman belli olacak arkadaşlar haberi olan varsa bizimle paylaşabilirmi?

Re: Afyon formatörlük sonuçları belli oldu mu

belli oldumu diyecektim mu sunu unutmuşum kusura bakmayın

Hocam kasmaya gerek yok, ilk tercihin neyse, o okul çıkar. Onay geç gelsede ocak ayının ek dersinde sıkıntı olmaz. 1 ocakta başlamışın gibi işlem yaparlar...

bu hafta bekliyoruz. Sonuçlar açıklanmadı ama hala okula geliyorum ben.

Hocam Afyon mem yönetici değişikliği nedeniyle belki gelecek haftaya da sarkabilir diye düşünüyorum

ben geçen hafta perşembe günü 12si oluyor aradığımda valilikte onayda demişlerdi bence bugün yada yarın

arkadaşlar görevlendirmeler belli olmuş. benim şöyle bir sorum olacak; ben ilk dönem formatör değildim ve şuan açıklanan listeye göre formatörüm. resmi yazıda 1 ocak ile 30 haziran arası görevlendirildiğimiz yazıyor. ama formatör olduğum 16 ocakta belli oldu. benim ek dersim ne zaman başlayacak? 1 ocaktan itibaren mi şuandan itibaren mi yoksa ikinci dönemden itibaren mi?

algoritmax' Alıntı:
arkadaşlar görevlendirmeler belli olmuş. benim şöyle bir sorum olacak; ben ilk dönem formatör değildim ve şuan açıklanan listeye göre formatörüm. resmi yazıda 1 ocak ile 30 haziran arası görevlendirildiğimiz yazıyor. ama formatör olduğum 16 ocakta belli oldu. benim ek dersim ne zaman başlayacak? 1 ocaktan itibaren mi şuandan itibaren mi yoksa ikinci dönemden itibaren mi?

senin ekdersin 16 ocaktan itibaren başlar 15 tatilde de okuldasın

utkunsl' Alıntı:
algoritmax' Alıntı:

senin ekdersin 16 ocaktan itibaren başlar 15 tatilde de okuldasın

cevap için teşekkürler.

arkadşalar okul idaresine dilekçe verip görevime 6Şubattan sonra başlamak istiyorum gibi (yani yarıyıl tatili) bir şansımız varmı?

arkadaşlar resmi yazıyı incelerseniz görevlendirme tarihi 16 ocakta başlamıyor 1 ocaktan itibaren başlıyor. o yüzden ek ders 1 ocaktan başlar...

<?akucan?>' Alıntı:
arkadşalar okul idaresine dilekçe verip görevime 6Şubattan sonra başlamak istiyorum gibi (yani yarıyıl tatili) bir şansımız varmı?

hocam göreve başlama işlemi yapılmıyor göreviniz hemen başlar...

i_ersen' Alıntı:
arkadaşlar resmi yazıyı incelerseniz görevlendirme tarihi 16 ocakta başlamıyor 1 ocaktan itibaren başlıyor. o yüzden ek ders 1 ocaktan başlar...

Hocam 1 ocaktan beri okula geliyorsan ekdersin 1 ocaktan yapılır. Yok eğer 17 ocaktan itibaren okula gelmeye başladı isen, 17 ocaktan itibaren ek ders yazılır bence.

ali04' Alıntı:
i_ersen' Alıntı:

Hocam 1 ocaktan beri okula geliyorsan ekdersin 1 ocaktan yapılır. Yok eğer 17 ocaktan itibaren okula gelmeye başladı isen, 17 ocaktan itibaren ek ders yazılır bence.

tabiki 1 ocaktan itibaren geliyorsan alırsın...

Geri