:!: :-1: :-1:ekva76' Alıntı:Afyon formatörlük sonuçları ne zaman belli olacak arkadaşlar haberi olan varsa bizimle paylaşabilirmi?
utkunsl' Alıntı:ben geçen hafta perşembe günü 12si oluyor aradığımda valilikte onayda demişlerdi bence bugün yada yarın
Hocam söylerseniz size hanedanda bir künefetransistor' Alıntı:Biliyorum ama söylemem :mrgreen: :mrgreen:
algoritmax' Alıntı:arkadaşlar görevlendirmeler belli olmuş. benim şöyle bir sorum olacak; ben ilk dönem formatör değildim ve şuan açıklanan listeye göre formatörüm. resmi yazıda 1 ocak ile 30 haziran arası görevlendirildiğimiz yazıyor. ama formatör olduğum 16 ocakta belli oldu. benim ek dersim ne zaman başlayacak? 1 ocaktan itibaren mi şuandan itibaren mi yoksa ikinci dönemden itibaren mi?
utkunsl' Alıntı:algoritmax' Alıntı:arkadaşlar görevlendirmeler belli olmuş. benim şöyle bir sorum olacak; ben ilk dönem formatör değildim ve şuan açıklanan listeye göre formatörüm. resmi yazıda 1 ocak ile 30 haziran arası görevlendirildiğimiz yazıyor. ama formatör olduğum 16 ocakta belli oldu. benim ek dersim ne zaman başlayacak? 1 ocaktan itibaren mi şuandan itibaren mi yoksa ikinci dönemden itibaren mi?
senin ekdersin 16 ocaktan itibaren başlar 15 tatilde de okuldasın
<?akucan?>' Alıntı:arkadşalar okul idaresine dilekçe verip görevime 6Şubattan sonra başlamak istiyorum gibi (yani yarıyıl tatili) bir şansımız varmı?
i_ersen' Alıntı:arkadaşlar resmi yazıyı incelerseniz görevlendirme tarihi 16 ocakta başlamıyor 1 ocaktan itibaren başlıyor. o yüzden ek ders 1 ocaktan başlar...
ali04' Alıntı:i_ersen' Alıntı:arkadaşlar resmi yazıyı incelerseniz görevlendirme tarihi 16 ocakta başlamıyor 1 ocaktan itibaren başlıyor. o yüzden ek ders 1 ocaktan başlar...
Hocam 1 ocaktan beri okula geliyorsan ekdersin 1 ocaktan yapılır. Yok eğer 17 ocaktan itibaren okula gelmeye başladı isen, 17 ocaktan itibaren ek ders yazılır bence.