Afyon il içi ihtiyaç listesi

Kodla Büyü
yyuhhh be kendimiz mi araştıracakmışız.
her okula telefon edecez falan filan yani.
işbilmezler bunlar.
sanki biz bilmiyoduk bunu yapmayı...

Benim bu yıl Balıkesir'e ildışı ile çıktığım okul var, Şuhut Gazipaşa Ortaokulu , tavsiye ederim. Yönetimi , kadrosu imkanları ile. Bilmiyorum açık gösterirler mi.. ama açıksa yazmayı dusunun...

Afyon açıklamamışmı, arkadaş ne kadar ayıp ya hemen hemen bütün iller açıklıyor.

bil_tek' Alıntı:
merkezdeki okullarda açık var mı aakcakaza hocam?

Hocam bazırlarında var, ama genelde ykın köy okulları. Ben size dolu olanları söyliyim;

Ekli dosyalar

• 111.jpg
    111.jpg
    114.5 KB · Görüntüleme: 675
bu arada bnm okulum mehmet yagcıoğlu bende görünmüyor. Sizde gorunuyorsa orası da dolu.

Ekli dosyalar

• 2222.jpg
    2222.jpg
    51.2 KB · Görüntüleme: 673
Adnan Hocam ben norm fazlası değilim artık. Lütfen bir karışıklık olmasın. :) İşin gerçeği bende kendimi norm fazlası biliyordum. Abdulkadir listede benim okulu görünce bende merak ettim kontenjan mebten baktım 7lerde de 2 saate çıktığından artık ders saatim 16 olmuş. kurtardık normu çok şükür:).

acelayir' Alıntı:
Adnan Hocam ben norm fazlası değilim artık. Lütfen bir karışıklık olmasın. :) İşin gerçeği bende kendimi norm fazlası biliyordum. Abdulkadir listede benim okulu görünce bende merak ettim kontenjan mebten baktım 7lerde de 2 saate çıktığından artık ders saatim 16 olmuş. kurtardık normu çok şükür:).

Adem hocam kusura bakma bende Abdulkadirin yalancısıyım:)) adına sevindim. :))

Arkadaşlar bu listelerde Bilişim Teknolojileri normu olan tüm okullar açılıyor. Okullarda öğretmen var veya yok diye bir ayrım yapmadan hepsi listeleniyor. Ölü tercih yapmayın derim.

Hocam bildiklerimden dolu olanları ekleyeyim, listende eksikler var. İldışından giden arkadaşlar varsa onları bilmiyorum ama:
Ayşegül Arsoy
Bayraktepe
Gebeceler
Hisarbank
Kadınana İH
Karahisar İşitme Engelliler
Mareşal Fevzi Çakmak
Nuribey İsmet Atilla
Salar
Susuz
Sülümenli
Sülün
Yunus Emre
...
Sonuç : Merkezde açık yok :(

unknownrealmman' Alıntı:
Hocam bildiklerimden dolu olanları ekleyeyim, listende eksikler var. İldışından giden arkadaşlar varsa onları bilmiyorum ama:
Ayşegül Arsoy
Bayraktepe
Gebeceler
Hisarbank
Kadınana İH
Karahisar İşitme Engelliler
Mareşal Fevzi Çakmak
Nuribey İsmet Atilla
Salar
Susuz
Sülümenli
Sülün
Yunus Emre
...
Sonuç : Merkezde açık yok :(

ben bildiklerimi yazdım, e sende bunlarda dolu diyorsn pek açık kalmıyor hakkaten.

merkezde okulların nerdeyse %99 doludur. Çoğu arkadaşlarda Afyonlu olduğundan bundan sonrada pek boş kadronun olacağını sanmıyorum. Yeni açılacak okullarda boş kadrolar olabilir. Özellikle yeni açılacak imam hatip ortaokullarında kadrolar olur.

Hocam çoğu arkadaşımız, zümre toplantıları TEOG sınavları falan derken okullarla ilgili bilgimiz oluyor. Yapılan son BTR görevlendirme listesini de incelemenizi tavsiye ederim. Bu listde pek bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. İliçinde yer değiştirmek isteyen arkadaşlar belki karşılıklı yer değişikliği yapabilirler.
http://afyon.meb.gov.tr/www/bilisim-tek ... cerik/1200

Geri