Afyon meb Şubat tatili yazısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Afyonun soğuğundan ne kadar çeksem de, Formatörlük konusunda şikayetim yok gerçekten. Bu yazıya dayanarak müdürüm saolsun yaz tatilini de yapmıştım, yarıyıl tatilini de yapacağım. Her zaman olumsuz eleştiri yapmayalım Bu konuda öncü olduğu için Afyon mem' i alkışlıyorum. :alkis: :alkis: :alkis:

Bravo valla yazının EK'inde diyor ki Bilgi Tek. Sınıfı olan okulllara norm kadro verilmesi ile ilgili çalışmalar sürdürülmektedir. 2 yıldır sürdürülen çalışmalaradan ne haber acaba. Böyle bir saçmalık olmaz yaaa.

Trabzon mem'e bir alkış afyon gibi.Görevlendirmeleri tatillere göre yapıyorlar.

Bazıları bu yazının resmi bir yazı olmadığını savunuyordu, bu da ortadan kalkmış oldu...Tokat ta resmi yazı yok ama bunu dilekçeme ekleyip tatile gitcem...
İnşallah tüm illere gönderirler bunu...

Afyon MEM'i bu konuda tebrik ediyorum. Geçen sene yaz tatiline gitmek için müdürle az konuşmamıştım. bu sene daha rahat olacak

Genel İdare Hizmetleri sınıfında ( müdür, müdür yardımcısı, formatör öğretmen, memur, hizmetli, vb.) bulunan personelin 2011 yılına ait "Kalan Yıllık İzin" bilgilerinin 20/01/2012 tarihi mesai bitimine kadar; MEBBİS E-personel - İzin İşlemler- Personel Kalan Yıllık İzin Bilgileri ekranından "Yeni" düğmesi tıklanarak işlenmesi gerekmektedir. Bu da bizdeki yazı:(

Tebrik ediyorum helal olsun valla. İnşaallah diğer illere de emsal teşkil eder de biz de yıllık izinle uğraşmamış oluruz.

bariskoc006' Alıntı:
Genel İdare Hizmetleri sınıfında ( müdür, müdür yardımcısı, formatör öğretmen, memur, hizmetli, vb.) bulunan personelin 2011 yılına ait "Kalan Yıllık İzin" bilgilerinin 20/01/2012 tarihi mesai bitimine kadar; MEBBİS E-personel - İzin İşlemler- Personel Kalan Yıllık İzin Bilgileri ekranından "Yeni" düğmesi tıklanarak işlenmesi gerekmektedir. Bu da bizdeki yazı:(
yoksa aynı ildemiyiz bizde de yazı aynı...

arkadaşlar benım mudur izin vermiyor gidemezsin yarıyıl tatiline diyor ne yapabilirim acaba acil yardım...

Hala birelerinin açıklamalarına göre plan yapıyoruz..BElirsizlikten başka bişey tanımlamıyor bilişim teknolojileri öğretmenliği....

<?akucan?>' Alıntı:
arkadaşlar benım mudur izin vermiyor gidemezsin yarıyıl tatiline diyor ne yapabilirim acaba acil yardım...

Bu yazıda sadece işin müdüre bırakıldığının resmileştirildiğini gösteriyor. Çünkü yazıda gerekli tedbirlerin alınması durumda dio, bu ifade de topu müdüre atıyor. Bana kalırsa bu konuda müdürünüzle restleşmeyin, gidememe durumda mağduriyetinizi anlatın yada sendika yoluyla deneyin şansınızı. bence

Çok teşekkürler arkadaşım Allah razı olsun :alkis: :alkis: yazıyı yazıcıdan aldığım gibi müdürün yanına koştum , hocam bir inceleyim dedi 15 dakika sonra tekrar odasına gittim , tamam hocam dedi yıllık izin almanıza gerek yok tatil yapabilirsiniz dedi yazıyıda dosyanıza koyuyorum tekrar lazım olabilir dedi :++: :++:

Geri