Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Semineri Hizmetiçi Eğitime görevlendirildiniz

Kodla Büyü

memo-x

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Seminerine kursiyer olarak görevlendirildiniz.

İyi günler arkadaşlar, bugün 31.08.2024 ctesi , telefonuma Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Seminerine kursiyer olarak görevlendirildiniz. Sms geldi.
Numarası​
Faaliyet Adı​
Baş.Tar.​
Bit.Tar.​
Tipi​
Eğitim & Konaklama Yeri​
Bilgilendirme​
2024065712​
1.05.01.01.015 - Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Semineri​
03/09/2024​
05/09/2024​
Mahalli​
Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi - SİNCAN/ANKARA​
SAAT 14:00 19:00​

Görev yerim Mamak'ta, okulda arkadaşlara da aynı sms gelmiş, meslek lisesi öğretmeniyim.
Bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum, yolluk alınabiliyor mu ? Görev yeri Mamak, seminer Sincan da.
3 gün. Bakanlığın böyle işlerden haberi var mı ? Anlamadım, Mamak tan Sincana okul kalmamış gibi 3 gün boyunca,
veya kursu verecek çok kişi yok demek ki ?
bu seminer görevlendirmesi yapılıyor , anlamadım. Arabası olan vardır , yoktur , otobüsle bile gitmek -mesafe çok uzak.

Anlam veremedim.

Yolluk veriliyorsa, bu devleti zarara sokmadır, Yok yolluk yoksa, bu Bakanımızın politikasıyla alakası yoktur, Öğretmenlerle buluşması sıkıntıları çözmesi.

Bilgi verebilirseniz sevinirim.

mesai saati dışı. Manyak manyak işler. bir çok sendikanın mesai dışı etkinliklere katılmama kararı var

ben bu kursun eğiticisi olarak seçilenlerdenim. Trükiyede 300 küsur kurban seçmişler. Biri de benim. 10 gün önce bi mesaj geldi online seminere katılın diye. Hizmetiçi kurs olarak görevlendirildiniz eğitici eğitimi diye. Kurs 5 gün, devamsızlık falan tutulmuyor 2. gün il mem formatör olarak görevlendirildin 4-5 ilçenin öğretmenlerine seminer vereceksin dediler. son gün sınav var, sınavdan kaldım sertifika alamadım ama "birşey olmaz, al şu 150 sayfa yazıdan oluşan sunuyu anlat" dediler.

Kurs programı 3 gün 6 saatten 18 saat. Kurs içeriği Ahilik kültürü ve girişimcilik. O kadar plansız programsız ve alelacele ki benimle birlikte kursa alıp görevlendirilen beden eğitimci tarihçi din kültürcüler falan var. Güya meslekcilere yönelik eğitim. Kısaca dostlar pazarda görsün mahiyetinde bir sertifikasyon.

Yolluk ücret falan beklemeyin. Ben olsam hiç gitmem. Kimseye gelmedin diye sertifika vermeyeceklerini sanmıyorum. Ben sınavı geçemedim sertifika alamadım ama eğitim verip sertifika vereceğim. Gerisini siz hesap edin.

İyi günler arkadaşlar, bugün 31.08.2024 ctesi , telefonuma Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Seminerine kursiyer olarak görevlendirildiniz. Sms geldi.
Numarası​
Faaliyet Adı​
Baş.Tar.​
Bit.Tar.​
Tipi​
Eğitim & Konaklama Yeri​
Bilgilendirme​
2024065712​
1.05.01.01.015 - Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Semineri​
03/09/2024​
05/09/2024​
Mahalli​
Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi - SİNCAN/ANKARA​
SAAT 14:00 19:00​

Görev yerim Mamak'ta, okulda arkadaşlara da aynı sms gelmiş, meslek lisesi öğretmeniyim.
Bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum, yolluk alınabiliyor mu ? Görev yeri Mamak, seminer Sincan da.
3 gün. Bakanlığın böyle işlerden haberi var mı ? Anlamadım, Mamak tan Sincana okul kalmamış gibi 3 gün boyunca,
veya kursu verecek çok kişi yok demek ki ?
bu seminer görevlendirmesi yapılıyor , anlamadım. Arabası olan vardır , yoktur , otobüsle bile gitmek -mesafe çok uzak.

Anlam veremedim.

Yolluk veriliyorsa, bu devleti zarara sokmadır, Yok yolluk yoksa, bu Bakanımızın politikasıyla alakası yoktur, Öğretmenlerle buluşması sıkıntıları çözmesi.

Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Eğitici yok hocam yeterince ilçelerde birleştirme yapmışlar. 4-5 ilçe tek bir yerde.

Aynı seminer bana da çıktı. 12.30 -17.30 arası. 3 gün. Sabahtan da okuldaki mesleki calismalara katilacakmiyiz. Bilgisi olan var mı.

Aynı seminer bana da çıktı. 12.30 -17.30 arası. 3 gün. Sabahtan da okuldaki mesleki calismalara katilacakmiyiz. Bilgisi olan var mı.
Yarın okulda durumu anlıcaz, okuldaki semimer, sincandaki seminer,
Mamak nire Sincan nire, bali yakın yerde yap , yapacaksan, yolluk olayınıda, maddi zarar olması anlamında, yukarda sormuştum,

ortaöğretim kurumları yönetmeliği incelendiğinde sene başı öğretmenler kurulu toplantısı bile (ki hangi gün yapılacağı zaten hep bellidir) en az 5 gün önceden ilgililere duyurulur yazar. hatta gündemi de duyurmak zorundadır idare. bu 5 gün olayı zaten bir çok yerde geçer. mesela şube öğretmenler kurulu toplantısı vb de aynı şekilde. dolayısıyla herhangi bir görev (bu seminere katılım dahi olsa) en az 5 gün önceden duyurulması gerekir. acil gündemli durumlar hariç tabi. birinin görevini savsaklayıp bunu geç haber vermesi acil gündeme girmez. insanların olağan hayatınının içine etmeye gerek yok ama son zamanlarda sıkça yapılıyor. zamanında duyurulmamış bir toplantı, faaliyet vs ye katılmayana da herhangi bişey denmesi kanuni değildir.

patron yönetim biçimidir bu tür davranışlar.

bunu da hatırlatmış olayım.

İşte yönetmelikten maddeler.........................

Öğretmenler kurulu

MADDE 109- (Değişik:RG-16/9/2017-30182)

(3) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Olağanüstü durumlar dışında öğretmenler kurulu; Eylül ayının ilk işgününde, ikinci dönemin ilk işgününde, ders yılı bitimini takip eden haftanın ilk işgününde konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Gündemin bir örneği ayrıca öğretmenler odasına asılır. Toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

Sınıf/şube öğretmenler kurulu

MADDE 110 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/9/2017-30182)

( 3) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Zorunlu durumlar dışında toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

Eğitim kurumu alan zümreleri (3)

MADDE 111 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/9/2017-30182)

(6) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Zümreler; öğretmenler kurulu toplantılarını takip eden işgününde konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Zorunlu durumlar dışında toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

Eğitim kurumu alan zümre başkanları kurulu(3)

MADDE 112 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/9/2017-30182)

(3) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Eğitim kurumu alan zümre başkanları kurulu; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılısonunda eğitim kurumu alan zümreleri toplantılarını takip eden işgününde veya ihtiyaç duyulması hâlinde eğitim kurumu müdürü/kurul başkanının çağrısı veya üyelerin salt çoğunluğunun yazılı talebi üzerine, konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Zorunlu durumlar dışında toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

İlçe alan zümreleri(3)

MADDE 113 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/9/2017-30182)

(7) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Zümreler; eylül ayının dördüncü işgününde, ikinci dönemin dördüncü işgününde, ders yılı bitimini takip eden haftanın dördüncü işgününde konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Zorunlu durumlar dışında toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak, gerektiğinde e-posta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

İl alan zümreleri(3)

MADDE 114 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/9/2017-30182)

(6) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Zümreler; eylül ayının beşinci işgününde, ikinci dönemin beşinci işgününde, ders yılı bitimini takip eden haftanın son işgününde konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Zorunlu durumlar dışında toplantıların tarihi, yeri ve gündemi en az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde e-posta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

Son düzenleme:
Geri