Numarası | Faaliyet Adı | Baş.Tar. | Bit.Tar. | Tipi | Eğitim & Konaklama Yeri | Bilgilendirme |
2024065712 | 1.05.01.01.015 - Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Semineri | 03/09/2024 | 05/09/2024 | Mahalli | Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi - SİNCAN/ANKARA | SAAT 14:00 19:00 |
Her meslek öğretmeni alacak hocam bu kursu idareciler de dahil istisnasız. Mesleki teknik genel müdürü öyle dediBana da çıktı Çankaya SERÇEV MTAL'de
her meslekçiye de çıkmamış sanırım.
Sizin ilçe daha da ileri gitmiş seminer saatinin de dışına koymuş demekki. Allah yardımcınız olsun.mesai saati dışı. Manyak manyak işler. bir çok sendikanın mesai dışı etkinliklere katılmama kararı var
Eğitici yok hocam yeterince ilçelerde birleştirme yapmışlar. 4-5 ilçe tek bir yerde.İyi günler arkadaşlar, bugün 31.08.2024 ctesi , telefonuma Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Seminerine kursiyer olarak görevlendirildiniz. Sms geldi.
Numarası Faaliyet Adı Baş.Tar. Bit.Tar. Tipi Eğitim & Konaklama Yeri Bilgilendirme
2024065712 1.05.01.01.015 - Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi Semineri 03/09/2024 05/09/2024 Mahalli Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi - SİNCAN/ANKARA SAAT 14:00 19:00
Görev yerim Mamak'ta, okulda arkadaşlara da aynı sms gelmiş, meslek lisesi öğretmeniyim.
Bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum, yolluk alınabiliyor mu ? Görev yeri Mamak, seminer Sincan da.
3 gün. Bakanlığın böyle işlerden haberi var mı ? Anlamadım, Mamak tan Sincana okul kalmamış gibi 3 gün boyunca,
veya kursu verecek çok kişi yok demek ki ?
bu seminer görevlendirmesi yapılıyor , anlamadım. Arabası olan vardır , yoktur , otobüsle bile gitmek -mesafe çok uzak.
Anlam veremedim.
Yolluk veriliyorsa, bu devleti zarara sokmadır, Yok yolluk yoksa, bu Bakanımızın politikasıyla alakası yoktur, Öğretmenlerle buluşması sıkıntıları çözmesi.
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Yarın okulda durumu anlıcaz, okuldaki semimer, sincandaki seminer,Aynı seminer bana da çıktı. 12.30 -17.30 arası. 3 gün. Sabahtan da okuldaki mesleki calismalara katilacakmiyiz. Bilgisi olan var mı.
Darısı bizimkinin başınaBizimki iptal edilmiş. Ankara.