Airties Air5343 ve Airties RT 206 Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

muren

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar RT 206 modem kullanıyordum 5 yıldır yandı bozuldu ve değiştirmek zorunda kaldım. Önce inca nın bir modemini aldım kablosuz performansından memnun kalmadığım için değiştirdim ve Airties Air5343 aldım. Fakat kıyasladığım zaman ikiside eski rt 206 kadar iyi performans vermiyor sözde 802.11 b/g/n destekliyor ve n standardı g ye göre 3 kat daha hızlı rt206 da n standartı olmamasına ragmen nasıl üst modelinden daha iyi oluyor anlamadım.
Konuyla ilgili görüşlerinizi ve varsa modem tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Hocam bende okula daha 10 gün olmadı 5343 alalı.... Performans harika hemen hemen okulun her yerinden cekiyor... Daha öncede arkadaslara aldık aynı modelden performans gayet iyi...

Hocam TPlink kullanıyorum düşük bir modeli ama fena değil. TPlink yenibirmodel çıkardı W8980 diye birmodel.çok güzel bir ürün. biraz fiyatı yüksek ama kalite iyi. bunun dışında cisco modem routerlere bakabilirsiniz. onlardanda yüksk düzeyde verim alacağınızı umuyorum

Metehan hocam tplinkleri inceleyeceğim tşk ederim ilginiz için.

erbaa83 hocam şöyle izah edeyim performans olayını kablolu olarak hız testi yaptığımda 7 Mb geliyor internet ama kabloyu çekip hızı ölçtüğümde en fazla 5 Mb bazen çok daha altında ve kablosuzun kapsama alanıda çok düşük. Kablosuz ethernet driverınıda güncelleledim ama birşey değişmedi.

Geri