airties modem pufff...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan massoud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

massoud

Aktif Üye
selam arkadaşlar. bugün okula gittiğimde hiçbir sorun yoktu. daha sonra bir öğretmen arkadaş hocam internet yokmu diye sordu. ardından iki, üç dört derken idarede...
noluyor diyip bi baktım ki adsl sinyali gelmiyor. bir kaç uğraşmadan sonra olmadı. ttneti aradım mecburen. evet sinyaliniz yok dediler. teknik eleman gönderecez dediler. akşam 4.30 oldu. arkadaş geldi. biraz baktı. sonra tekrar gitti gelecem hocam dedi. bizde çıktık. saolsun memur abimiz ben kalırım hocam dedi bekledi.
neyse sonuçta sorun modeminizde demişler.
ne yani modem uçtumu şimdi.
arkadaşlar sizden kullandığınız modem modellerinizi ( bizim kullandığımız airties rt 210) ve bana tavsiye edebileceğiniz modelleri yazarsanız sevinirim.
(elinde olan varsa da özelden mesaj atarsanız irtibata geçebiliriz.)
selamlar... :lol:

ttnet bazen problemi bu şekilde karşı tarafa atabiliyor. Bence modem almayı düşünmeden önce aynı hatta başka bir modem ile deneme yapıp modemin problemli olduğundan emin olun.

Ttnet in uzmanlığı tartışılır. Bana da modem bozuk dediler fakat arızanın splitter da olduğunu farkettik. Kullanmaya devam. Yada başka okuldan bir okul müdürünün yanlışlıkla bizim hattı kestirdiğine de 2 kez şahit oldum.

Geri