Akıılı tahtaları tek bilgisatarda izleme yönetme ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan megi21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

megi21

Aktif Üye
labdaki tüm bilgisyaarları netsupport school tarzında programlar ile yönetebiliyorduk

peki Sınıflardaki akıllı tahtaların görüntülerini ağa bağlı bir bilgisyarda görmek ve yönetmek mümkün mü acaba ?

netspport project diye bir programdan bahsediliyor ben yeni fatih projesi kapsamında bir okulda görevlendirilmdim o yüzden biraz geri kaldım bu konularda. bunu sağlayabiliyor mu acaba bu program?

şimdiden tşkler cevaplar için

evet oluyormuş böyle birşey. aynı ağda oluyor ise. bende kurcam böyle bir sistem işimizi çok kolaylaştırır tavsiye ederim.

ARKADAŞLAR NETSUPPORT DEYİP GEÇİYORSUNUZ! BT sınıfları için kullanıdğıımız Netsupport School ancak tahtalarınızda kurulu gelen şey protect.. windows ayarlaarini sinirlandiran bir program. ve vestel tarafindan lisanslanmış vaziyette. Söylenen lisanssız, ilaçlanan programları kurmamanız yönünde. schoolunu kurarsanız sıkıntı olmaz tabi tüm tahtalar AĞ'a bağlıysa.

Teamviewer gibi ücretsiz bir program kullanılırsa, lisans konusunda sorun yaşanacağını sanmıyorum.

netspport programı ile ben şuan takip edebiliyorum... Tenefüs saatlerinde hepsini bilgisayarımdan kapatıyorum...

bote2002' Alıntı:
netspport programı ile ben şuan takip edebiliyorum... Tenefüs saatlerinde hepsini bilgisayarımdan kapatıyorum...

Hangi versiyonu kurdunuz? Lisans noktasını nasıl hallettiniz?

Hocam bu konuda bilgi verirseniz biz de kullanalım, bilgisayarda kurulu gelen netsupport protect ile mi gerçekleştirdiniz, school u mu kurdunuz?

teamweaver ile veya netsupport programı ile nasıl yapıldığından bahseder misiniz? Bilgi de verirseniz çok iyi olacak.

Bu konuda bilgi almak isteyen yada akıllı tahtaları uzaktan yönetme konusunda bilgi almak isteyen birçok mesaj gördüm. Bu konuda çalışması olan ve sistemi kullanabilen kişiler nasıl yaptıklarını detaylı anlatabilirler mi? yardımlarınızı bekliyoruz.

Lisanssız yazılım kullanılmaması yönünde bir çok uyarı yapılıyor.

Lisans sorununa takılmadan , nasıl bir çözüm uygulayabiliriz?

Bir başka başlıkta , akınsoft programının okullara ücretsiz olduğu geçiyor.

hasan' Alıntı:
sitedeki telefonu yani 0-332-2611800 aradım. bana bir üst yazılı kaşe vs bir yazı yazlamamı istediler. kaç kullanıcı için vs olacağı yazacakmış . daha fazlasını bilmiyorum. Müdür beyle konultum. Yazıyı yazınca size bir kopyasını atarım..

bote2002' Alıntı:

Hocam üzerinden biraz zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Bu konuyu biraz daha detaylandırmanız mümkün mü acaba?

tüm tahtalara teamviewer kurup şifrelerini ayarladıktan sonra,kendi pc ne de programı kurup hepsini oturduğun yerden yönetebilirsiniz.

Geri