akıl verin, yol gösterin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aysef

Aktif Üye
hikaye uzun gibi ama ne olur akıl verin bana. bizim okulumuz iki binadan oluşuyor . birisi ta 40-50 senelik bina biriside ana bina daha yeni daha büyük. herşey onda çok amaçlı salon,BT sınıfı aklınıza gelen herşey. ve bizim okul valilik oluruyla 3 yıllığına ilkokul ortaokul beraber olmuştu. sevinmiştim en azından 2-3 sene daha dersim olur diye. bugün okulda toplantı vardı. ve bizim müdür en başından beri bizim okulu ilkokul istiyor. kendisi de sınıfçı. yatcak yani. bugün toplantıda açıkladı valilik oluruyla bizim ana bina ilk okul sadece 8 derslikli eski binada ortaokul olmuş. banada 60 kişinin içinde senide hükümet düşünsün. seni de ben düşünemem dedi. o kadar çok üzüldüm ki. herkesin içinde ağlamamak için çok sıktım kendimi. zorr bela çıktım okuldan eve geldim. şimdi ben napıcam. hiç formatör olmadım olmak yinede istemiyorum. peki ne olcam bina BT sınıfda yok. herkes toplantı sonunda bana acıyarak üzülme sakın canın sağolsun dedi. çok kötüyüm

tamam hocam üzme kendini yine ihtiyacın yoksa formatör olma seni kimse zorlayamaz olman için. eğer normda kalırsanda bırak millieğitim müdürlüğü düşünsün sen sıkma canını seni bir yere görevlendirecektir

hocam 3 yıldır bt sınıfı olmayan okulda öğretmenlik yapıyorum sadece projeksiyonum var bende bol bol eğitici videolar fıkralar izleterek geçirdim dersimi

Norm fazlası olan sınıf öğretmenleri ne yapacaklarsa sen de onu yaparsın hocam okulda, dert etme. :sleep:

Geri