akıllı tahta şifre değiştimişler?

Kodla Büyü

ashaxx

Site Gezgini
öğrenciler interneten akıllı tahta şifresini bulup yönetici ve kullanıcı şifrelerini değiştirmiş. bunu çözebilmenin yönetemi varmı arkdaşlar

ashaxx' Alıntı:
öğrenciler interneten akıllı tahta şifresini bulup yönetici ve kullanıcı şifrelerini değiştirmiş. bunu çözebilmenin yönetemi varmı arkdaşlar
Hocam hiç uğraşma. Başka bi tahtadan image al ve at. Geçen bende de aynı sorun oldu. Şifremi değişmiş başka bi sorun mu olmuş anlamadım ama bilgisayara giremiyordum. Başka bi tahtadan acronisle image alıp attım..

ashaxx' Alıntı:
rohun' Alıntı:
Hasari hocam burda bi program paylaşmıştı. Ben denedim işe yarıyor tavsiye ederim.

http://www.bilgisayarbilisim.net/wi...ma-usb-boot-yapma-video-yenilendi-t74771.html

hocam hasari hocamın verdiği program masaüstü bilgisaayrda denedim şifreyi kırdı, fakat akıllı tahtada dos ekranında usb klavyeyi okumuyor ve orada durup kalıyor. başka bir çözümü olan varmı
En sağlamı image hocam. Bizzat yaşadım-denedim ve kurtuldum :)

Hocam ben denemedim ama arkadaşlar F8 yaparak fabrika ayarlarına dönmüşler. Bende şu an sizin sorunu yaşıyorum.Halledebildiniz mi?

Direkt imaj atar geçerim hocam 7 dk sürer. Programla vs uğraşması uzun sürer.

Zaten akıllı tahtaların içinde kendi imajları var. Neden Acronisle uğruşıyorsunuz ki? F8 ile açın orda yeniden yüklemeyle ilgili seçenekler var. Tüm programları sıfırlanıyor...

kasimyildizi' Alıntı:
Zaten akıllı tahtaların içinde kendi imajları var. Neden Acronisle uğruşıyorsunuz ki? F8 ile açın orda yeniden yüklemeyle ilgili seçenekler var. Tüm programları sıfırlanıyor...
F8 muhtemelen sıfırdan Windows kuruyor (dizüstü bilgisayarlarda olduğu gibi) bu da uzun zaman alabilir, Acronis'le sistemi yüklemem 7 dk sürüyor.. Ve Acronis'te tüm programlar vs tekrar yüklü olmuş oluyor. f8 ile sistemi yüklediğinizde tekrardan programları kuracaksınız, uzun iş..

bu acronnisin tam sürümü elinde olan varmı. nette bulamadım. imaj alma aktif değil deneme sürümlerde

hyt' Alıntı:
bu acronnisin tam sürümü elinde olan varmı. nette bulamadım. imaj alma aktif değil deneme sürümlerde

acronis 2013
http://extratorrent.com/torrent/2797125 ... ation.html

yeni versiyon image acronis komple tüm disk geri yüklemesi 10-11 dk civarı sürüyor. hatta startup recovery etkinleştirilip diskin bir parçasına image yedeklenip yok usb açılışı yok image yolu göstermek uğraşmazsınız.

Bende de şifre girilmiş bir akıllı tahta var. F8 ile win7 yi yeniden kurmaya çalışırken bir pencere geliyor: "Administrator" şifresi istiyor, malum şifreyi girmeme rağmen kabul etmiyor. Ne şifreyi kırabiliyorum, ne de windowsu yeniden kurabiliyorum.

başka bir tahtadan aldığın yedeği yükle hocam, acronis kullanabilirsin ya da bir kurtarma diski oluşturup win7 nin içinden (sistem görüntüsü olarak) aldığın yedeği yükleyebilirsin.

"sambal" hocam teşekkür ederim, acronis ile hallettim işi. Yalnız şu 2.yolu merak ettim "bir kurtarma diski oluşturup win7 nin içinden (sistem görüntüsü olarak) aldığın yedeği yükleyebilirsin" bunu bir anlatır mısın? Yardımlarınız için teşekkürler

Geri