by_zamansiz' Alıntı:hocam isterseniz su vestelin imajını yüklemeyi bi deneyin o şekilde sorun çözülecektir sanırım
tcoalngsau' Alıntı:peki tüm diskleri sildikten sonra yeni bir imaj mı almam gerekiyor hocam? c ve d yi kapsayan bir imajmı almam gerekiyor? clonezilla ile de yükleyemedim bu 2 tahtaya acronis ilede yükleyemedim var bir problem anlamadım
tcoalngsau' Alıntı:hallettim şükür hocam tşkler .
denizturkusu' Alıntı:Arkadaşlar tüm programları yükledikten ve office starter ı kurduktan sonra bu işi windowsun kendi yedeklemesi ile yapıyorum hiç bir tahta da sorun çıkarmıyo...
acronis filan hikaye aynı işe windows7 yapıyor ve 20 25 dakikada yüklüyor. bazen yazılanları okuyorum herkes bi yerlerde sıkıntı yaşıyor bence bide böyle deneyin....
denizturkusu' Alıntı:Arkadaşlar tüm programları yükledikten ve office starter ı kurduktan sonra bu işi windowsun kendi yedeklemesi ile yapıyorum hiç bir tahta da sorun çıkarmıyo...
acronis filan hikaye aynı işe windows7 yapıyor ve 20 25 dakikada yüklüyor. bazen yazılanları okuyorum herkes bi yerlerde sıkıntı yaşıyor bence bide böyle deneyin....