akıllı tahta adaptör sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sedanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sedanak

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar, çalıştığım okula kapatılan bir köy okulunda bulunan akıllı tahta getirildi ve sınıfa kuruldu fakat adaptörü olmadığı için kullanamıyoruz.Akıllı tahtanın hiç bir belgesi getirilmediği için marka modeli hakkında bilgim yok.Adaptör almamız gerekecek ve ne özellikte bir adaptör işimizi görebilir?

Sayın hocam.Mesajı 13 ekimde göndermişsin. şuan hangi durumdasınız bilmiyorum. benim çalıştığım okulda da nasıl olduysa akıllı tahtanın adaptörü kayboldu. birçok elektronikçiden adaptör alıp denedim fakat olmadı. civar okuldaki bilgisayar öğretmeni arkadaşın bilgisayar sınıfından akıllı tahtanın(bendeki ile aynı marka akıllı tahta) adaptörünü alıp denedim. hiç nazlanmadan tuzlanmadan çalıştırdı akıllı tahtayı. mutlaka orijinal olmasına dikkat edin.

arkadaşlar bu akıllı tahta sorunu hala devam ediyor malesef adaptör bulamadık.akıllı tahta firmalarına mail de attım ama sorun çözülmedi tahtanın hiç bir belgesi yok ne ilçe mem de ne de kapatılan okulun dosyalarında başıma ciddi sıkıntı açıyor iş bana kaldı müfettişler filan da soruyor :( markası yazmıyor tahtada modelleri incelediğimde sanırım markası mimio.nerden bulabilirm bu adaptörü ve fiyatları nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Geri