Akıllı tahta bir sorunla karşılaştı!!!

Kodla Büyü

odabasalparslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumdaki akıllı tahtaları (faz2) geçen hafta win 8.1 imajı ile formatladım ve deep freeze yükledim. Daha 1 hafta geçmeden 3 tane sınıfta "Sistem bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekli" uyarısı çıkıyor ve sürekli yeniden başlatıyor. Acaba imaj da yada deep freeze de bir sorun olabilir mi? Her hafta format mı atıcaz :verymad:

İkinci sorun ise; tüm tahtalara aynı imajı yüklememe rağmen öğretmen arkadaşlarımın yayın evleri tarafından verilen flaş bellekleri bazı tahtalarda çalışırken bazılarında hata veriyor. Hatta net freamwork 3,5 hatası da veren oldu. Aynı imaja ve programlara sahip tahtalarda bu sorunun çıkması mantıksız değil mi? Sizlerin çözüm önerileri nedir acaba?

Valla hocam birinci sorun için ben win10 lara deepfreeze yüklemiştim sorun oldu bende de bir çalıştı bir çalışmadı sonra kaldırdım time freeze yükledim düzeldi time freeze yükle bir de öyle dene derim
ikinci sorun ise aynı imaj ise sorun çıkmaması lazım ama bazen hocaların virüslü usb leri olsun, kulanmadan kaynaklanan hatalar olsun sonradan sistemin dosyalarında sorun oluşabiliyor,benim önerim imajı attığınız gibi kullanmalarına izin vermeden deepfreeze yada türevi programlar yüklemeniz
bugün mesai yaptım 30 tahtaya etap ı yükledim ve deepfreezleri yeniledim bakalım nezamana kadar gidecek

Hocam aynen dediğin gibi imajı yüklediğim anda deep freeze yüklüyorum. Deep freeze olmadan kullanma şansları hiç olmadı. Yinede farklılık göstermesi sinir bozucu. Ayrıca time freeze programını da merak ediyorum, bu vesile ile yüklesem mi acep :idea:

odabasalparslan' Alıntı:
Hocam aynen dediğin gibi imajı yüklediğim anda deep freeze yüklüyorum. Deep freeze olmadan kullanma şansları hiç olmadı. Yinede farklılık göstermesi sinir bozucu. Ayrıca time freeze programını da merak ediyorum, bu vesile ile yüklesem mi acep :idea:
valla hocam ozaman aklıma başka birşey gelmiyor gerçekten sinir bozucu şeyler

Ben de tüm tahtalara win 8.1 imajı yükledim. Bazı tahtalarda flash bellekleri görmemeye başladı. Sorun deepfreeze mi yoksa internet olmadığı için yüklenemeyen framework mu?

Geri