Akıllı Tahta Bozuldu - Servis Kullanıcı Hatası Diyor !!!

Kodla Büyü

mkarahan46

Site Gezgini
Mrb arkadaşlar. Elektrik aniden gelip gidince akıllı tahtaların birinde sorun oluştu. Servisi aradım gelip imaj atmaya çalıştılar ama olmadı. Servis 1000 tl masrafı olduğunu ve bu tür durumların kullanıcı hatası olarak değerlendirildiğini söylüyor. Servise tutanak tuttursak bu masrafı Elektrik Dağıtım Şirketinden karşılatamazmıyız. Eğer olursa bu işin prosedürü ,izlenmesi gereken yol nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.

mkarahan46' Alıntı:
Mrb arkadaşlar. Elektrik aniden gelip gidince akıllı tahtaların birinde sorun oluştu. Servisi aradım gelip imaj atmaya çalıştılar ama olmadı. Servis 1000 tl masrafı olduğunu ve bu tür durumların kullanıcı hatası olarak değerlendirildiğini söylüyor. Servise tutanak tuttursak bu masrafı Elektrik Dağıtım Şirketinden karşılatamazmıyız. Eğer olursa bu işin prosedürü ,izlenmesi gereken yol nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Servisin böyle demesine aldanmayın. Türkiye'de yaşıyoruz, elektrik kesintilerine karşı korumalı sistemler satıyoruz. Neden diğer bir cihazınız bozulmuyor? "Tüketici hakem heyetine gideceğim.." deyin hemen vazgeçerler ve yaparlar. Genellikle de o kardar büyük sorun değildir.

Niyazi hocamın dediği mantıklı geldi. Bence de servise güvenmeyin hakkınızı arayın

Geri