Akıllı Tahta Dokunmatik Ekran Sorunu

Kodla Büyü

BayTerapi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mrb. Bu siteden aldığım bir imaj ile gayaet kullanışlı bir windows 10 faz 1 imajı kurdum. İmajı yapan arkadaşın emeğine sağlık. Benim görev yaptığım okulda öğretmen arkadaşlardan 2 tanesi ( tahtayı çok kullanan öğretmen arkadaşlar ) yazı yazarken kalemin kedinisin yazı yazılan noktanın dışında bir lana ortama 10-20 cm çizik attığını ve var olan uygulamının arada kapandığını kendiliğinden başka sayfanın açıldığını belirttiler. ben de kendi dersimde mouse yerine özellikle el ile dokunmatiği kullandım. akıllı tahta ekranı gerçekten de başka alanlara geçip istem dışı çizikler attı tahtaya. kalibrasyonu çalıştırmak istediğimde ise kalibrasyonu kullanamadım. ekte gönderdiğim fotoda olduğu gibi bir ekran geliyor ve programı kapatmam dışında bir işleme izin vermiyr. bunun nasıl çalıştığını bilen ya da başka kalibrasyon programı önerebilecek olan arkadaşımız var mı acaba ?

Ekli dosyalar

• IMG_2763.jpg
    IMG_2763.jpg
    90.2 KB · Görüntüleme: 29
bizim bir tahtamızda da aynı problem var hocam maalesef ben de bulamadım bir çözüm yolu arıza kaydı mı oluştursam acaba diyorum.

Geri