Ya arkadaşlar okuldaki tüm akıllı tahtalara harici hardiski kullanarak dosya attım. Fakat bi tanesi görmüyor.Harici harddiski takıyorum ses geliyor sağ alt köşede uyarıda takıldığını gösteriyor. Fakat bilgisayarım içinde görünmüyor. Bilgisayarım sağ tık yönet disk yönetiminden görüyorum sürücü yolu ve harf değiştir deyince konsol güncel değil diyor. Yeniliyorum olmuyor. aygıtar ve yazıcılara giriyorum harici hdd ünlem işareti çıkıyor Özelliklerine giriyorum sorun gider diyorum, srücü güncelleştir diyorum olmuyor. Aygıt yöneticinden girdim gizli sürücüleri göster dedim sorun gider dedim olmadı. Daha sonra Find an Mount isimli bir progam buldum scan yaptırdım, ama mount yapmadığı için gene olmadı. Sadece o tahtada sorun var. Diğerlerinde çalışıyor. İmageda var onu atacam ama harici hdd görmediği için onuda atamıyom Görse image atacam herşey çözülecek ama görmüyor ya her bilgisayarı hallettm bu kaldı. Ne kadar araştırdıysam çözüm bulamadım, ama burdan ümitliyim yardımcı olursanız sevinirim....