evet hocam herşeyi denedik bir arkadaş windows güncellemesini meb hattı engellediği için sürücü güncellemesi yarıda kalmış olabilir dedi ama bilemedimwin tuşu +p ile yinele seçeneğini seçtiniz mi
ben faz1 lerde hdmi ile bağlanıyorm skntı olmyor tahta dan görüntü aktarma tuşuna da basntınız mı
Biz laboratuvarda 3metre, toplantı salonunda 10 metrelik kablo kullanıyoruz hocam, sorun yaşamadık.benzer problemi bizde yaşadık faz2 tahtalarda sanırım en az 5 farklı hdmi kablo ile görüntü aktarmayı denedim olmadı. tahtalar ile gelen kısa kablolar var onlar ile sorunsuz aktardık. ama uzun kablolar ile aktaramadık. en sonunda hdmi-vga dönüştürücü alıp vga kablosu ile aktardık
hocam doğan ytu hocanın imajını kurun faz 1 ler için sorun çözülür kablonuz sağlamsa tabievet hocam herşeyi denedik bir arkadaş windows güncellemesini meb hattı engellediği için sürücü güncellemesi yarıda kalmış olabilir dedi ama bilemedim
Kablo sağlam hocam uğraşacağız artık olmazsa imaj atacağım teşekkür ederim herkesehocam doğan ytu hocanın imajını kurun faz 1 ler için sorun çözülür kablonuz sağlamsa tabi
HOCAM DEDİĞİNİZ İMAJI NERDEN BULABİLİRİMhocam doğan ytu hocanın imajını kurun faz 1 ler için sorun çözülür kablonuz sağlamsa tabi
Nasıl kablosuz bağlantınız? Detayını açıklayabilirmisiniz.Ben de bu sorunu bir türlü çözemedim. Çareyi iki bilgisayara da windows 11 yükleyerek kablosuz bağlamakta buldum. Tavsiye ederim sorunsuz gecikmesiz çalışıyor.