Akıllı tahta hdmi bağlanmama sorunu

Kodla Büyü

gsultra

Aktif Üye
Arkadaşlar öğretmen bilgisayarını hdmi kablo aracılığı ile akıllı tahtaya bağlıyorum ancak bugün bir türlü olmadı hdmi sağlam test ettik nedeni ne olabilir ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim çok saolun şimdiden..

benzer problemi bizde yaşadık faz2 tahtalarda sanırım en az 5 farklı hdmi kablo ile görüntü aktarmayı denedim olmadı. tahtalar ile gelen kısa kablolar var onlar ile sorunsuz aktardık. ama uzun kablolar ile aktaramadık. en sonunda hdmi-vga dönüştürücü alıp vga kablosu ile aktardık

win tuşu +p ile yinele seçeneğini seçtiniz mi
ben faz1 lerde hdmi ile bağlanıyorm skntı olmyor tahta dan görüntü aktarma tuşuna da basntınız mı

win tuşu +p ile yinele seçeneğini seçtiniz mi
ben faz1 lerde hdmi ile bağlanıyorm skntı olmyor tahta dan görüntü aktarma tuşuna da basntınız mı
evet hocam herşeyi denedik bir arkadaş windows güncellemesini meb hattı engellediği için sürücü güncellemesi yarıda kalmış olabilir dedi ama bilemedim

benzer problemi bizde yaşadık faz2 tahtalarda sanırım en az 5 farklı hdmi kablo ile görüntü aktarmayı denedim olmadı. tahtalar ile gelen kısa kablolar var onlar ile sorunsuz aktardık. ama uzun kablolar ile aktaramadık. en sonunda hdmi-vga dönüştürücü alıp vga kablosu ile aktardık
Biz laboratuvarda 3metre, toplantı salonunda 10 metrelik kablo kullanıyoruz hocam, sorun yaşamadık.

Ben de bu sorunu bir türlü çözemedim. Çareyi iki bilgisayara da windows 11 yükleyerek kablosuz bağlamakta buldum. Tavsiye ederim sorunsuz gecikmesiz çalışıyor.

burdan inceleyebilirsiniz...

Geri