Akıllı Tahta Hizmetiçi Eğitim

Kodla Büyü

ModeXL

Site Gezgini
Arkadaşlar okula yeni atana müdür yeni akıllı tahtalar ayarladığını ve okuldaki öğretmenlere bunların eğitimini vermemi istedi. Bunun için plan hazırla diyip diyip duruyor, elind 5 günlük veya benzer kısa vadeli bir kurs planı olan var mı? Aradım taradım bulamadım doğru düzgün bir şey...

hocam kurs 1 saatlik iş kasma plan olarakta işlenecek konularını yaz..
1-açma kapama
2-laptop bağlantısı flash bellek bağlantısı
3-dokunmatik özellikleri
4-story board kullanımı v bitti bu kadar.

"Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanım Kursu" plan ve eklerini arama motorunda aratarak bulabilirsiniz hocam. Her öğretmen zaten bu kursu almak zorunda, Fatih Eğitmeni olarak görevlendirilen bu konuda merkez hizmetiçi faaliyetine katılıp sertifika almış olan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni bir arkadaşımız öğretmenlerinize o kursu zaten verecektir.
Müdürünüz ön bilgilendirme yapmanızı istiyorsa -ki takdir ettim kendisini- ilgili kurs dokümanlarını indirip, özet geçebilir, öğretmen arkadaşlarınızı tahtanın verimli özellikleri ile tanıştırabilirsiniz.

hocam o öğretmenlere eğitim almış kişiler eğitim vermeli.aslında o iş ilçedeki eğiticilerin görevi.isimlerini listeye yazın ve kurs almadıklarını resmi yazı ile bildirn onlara kurs açsınlar.eğiticiler bu işten ücret almıyor.eğer siz eğitim aldıysanız -ki almamışsınız gibi görünüyor- eğitimin eğitmeni olarak sizi yazsınlar ve mesaiden sonra açın ki ekdersinizi alasınız.

Arkadaşlar cevap veren herkese çok teşekkür ederim ama sanırım ben derdimi tam anlatamamışım. Bahsettiğim akıllı tahtalar Fatih kapsamında kurulumu yapılacak olan tahtalardan değil, hatta sanırım mimio ayarlamış müdür. Bunların eğitimiyle ilgili bir plan aramıştım ben ve hala bulamadım. Olmazsa artık kendim hazırlayacağım bir şeyler...

Bir de şöyle bir soru sormak istiyorum. Ben vereceğim bu eğitim için artı bir ek ders alır mıyım yoksa zaten bu BTR görevi kapsamında mı sayılır?

ModeXL' Alıntı:
Arkadaşlar cevap veren herkese çok teşekkür ederim ama sanırım ben derdimi tam anlatamamışım. Bahsettiğim akıllı tahtalar Fatih kapsamında kurulumu yapılacak olan tahtalardan değil, hatta sanırım mimio ayarlamış müdür. Bunların eğitimiyle ilgili bir plan aramıştım ben ve hala bulamadım. Olmazsa artık kendim hazırlayacağım bir şeyler...

Bir de şöyle bir soru sormak istiyorum. Ben vereceğim bu eğitim için artı bir ek ders alır mıyım yoksa zaten bu BTR görevi kapsamında mı sayılır?

1. Bu konuda temel nitelikte eğitim vermek tahtaları satan firmaya aittir. Satış sözleşmesinde yazması gerekir.
2. Mimio kullanımı için birkaç saatlik pratik yeterli olacaktır. Önemli olan mimio ile morpa kampus gibi web tabanlı uygulamarın bütünleştirilmesidir. Yani BDE denen olgudur.
3. Paylaşılan plan Starboard'a özgü hazırlanmış gibi olsa da Mimio için de pekala evrilebilir.
4. Mahalli hizmetiçi eğitim kapsamına girer, valilik onayı alınır ve ek ders ücretinizi alırsınız, okuldaki -normal- ek dersinizi de alırsınız.

İyi çalışmalar.

Geri