elitbote' Alıntı:
Ademola hocam sizi forumda takip ediyorum öncelikle gerçekten çok guzel ve faydalı calismalariniz için sizi tebrik ederim :++:
Multiboot ile ilgili dediginizi yaptım NTFS olarak biçimlendirdi üstüne dosya da eklenebiliyor.
Test ettigim zaman sizin menu listeniz gozukuyor. Hatta ATİ16 İSO DOSYANİZİ da indirdim onu da images klasorune attim.
Et lerde acronis yedeğni acronis14 le aldim. Bir sikinti olmazheralde demi?
Yanliz flash gene bootable olmadi. Bios ayarlarindan Boot ozelliginden flashi secmeme ragmen pc gene usb den baslamadi. Bir de acronis yedek dosyasini flash icerisinde nereye atmamiz gerek . anladigim kadariyla iso dosyalarini da kullanabiliyoruz ayni flashta. Win8 win7 iso dosyalarini nere atalim?
ati14le aldıgınızı 16 ile geri yükleyebilirsiniz sıkıntı olmaz.
qemu test te menü görünüyor ise usb bootable olmuş demektir. bios da kalıt usb yi mi kapattınız acaba ? acronis yedekleri herhangi bir klasörde olabilir. browse deyip yerini seçebiliyoruz çünkü. windows isosu da aynı şekilde herhangi bir yerde olabilir. ancak nt6boot32.iso usb ana dizinde olmak zorunda.
bu arada iso windows kur yöntemi orjinal olmayan windows isolarında sorun çıkarabilir. elle kurulum dosyaları silinmiş oluyor setup.exe vs olmuyor bazılarının içinde onlarda sıkıntı çıkıyor. bu durumda isoyu usb ana dizinde çıkartmak gerekir menüden de windows kurulum - root seçilir.
yada enson wim kurulum yöntemi var ki en garanti yöntem
windows-isletim-sistemi-f84/ademhoca-uefi-multiboot-2016-usb-format-t147612.html