okul müdürümüz tahtaların kilitlenmesini istiyor asma kilit takıcakmış. sizler kilitlemek için bişeyler kullanıyomusunuz var mı öneriniz sunayım müdüre?
boteakif' Alıntı:Asma kilit olayı çok sağlıklı yürümez. Yazılımsal kilit (atak vb.) daha makuldür.
sadbt' Alıntı:boteakif' Alıntı:Asma kilit olayı çok sağlıklı yürümez. Yazılımsal kilit (atak vb.) daha makuldür.
bizim okuldaki öğretmenler atak tarzı yazılımsal kilitleri kullanmak istemiyorlar. ben de tahtalara toolwiz time freeze kurdum. virüs bulaşma sorunum yok. ama bazı tahtaların kilitleri kırılmış. onları kim tamir ediyor? vestel servisi mi arayacağız, yoksa herhangi bir anahtarcı yapar mı?
yeymir23' Alıntı:sadbt' Alıntı:boteakif' Alıntı:Asma kilit olayı çok sağlıklı yürümez. Yazılımsal kilit (atak vb.) daha makuldür.
bizim okuldaki öğretmenler atak tarzı yazılımsal kilitleri kullanmak istemiyorlar. ben de tahtalara toolwiz time freeze kurdum. virüs bulaşma sorunum yok. ama bazı tahtaların kilitleri kırılmış. onları kim tamir ediyor? vestel servisi mi arayacağız, yoksa herhangi bir anahtarcı yapar mı?
evet ben de aynı dertten muzdarip durumdayım...