akıllı tahta kullanımını özendirme projesi

Kodla Büyü

sdra2000

Site Gezgini
akıllı tahta kullanımını özendirmek proje hazırlamam istendi. 1 saatlik olacakmış ne yapmalıyım fikri olan paylaşırsa sevinirim

sdra2000' Alıntı:
akıllı tahta kullanımını özendirmek proje hazırlamam istendi. 1 saatlik olacakmış ne yapmalıyım fikri olan paylaşırsa sevinirim

Kimleri özendirecekmişsiniz hocam :?:

sdra2000' Alıntı:

Hocam soru sorarken en azından bir nebze bilgi verseniz. Hangi ilde geldi bu yazı? Okulunuz ilköğretim mi, lise mi? Yazıyı kim yolladı vs.

Bu iş bayağı zor. Daha önce eğitimler verildi. Şimdi nasıl özendirilir bilemiyorum. Ama sınıflarda akıllı tahta kullanan öğretmenlerimize her sene düzenli olarak ders içerikleri ücretsiz veriliyor. Bizde mimio adlı ürün var ve her sene içerikler elimize geçiyor. Ayrıca onların bir sitesinde de içerik alınabiliyor. O zaman tüm sınıf öğretmenleri bunu kullanmak isteyecektir. Aklıma gelen en iyi çözüm şimdilik bu. Banada sürekli kampanyalarla ilgili bilgler geliyor. Diğer ürünleri kullanan öğretmenlerimize bu içerikler gelmiyormuş, eğitim alamıyorlarmış, bu yüzden de bayağı yakınan ve akıllı tahta diyince yaka silken var. ayrıca CEBİT teki organizasyonu düzenleyenleri tebrik ederim. Umarım daha iyileri olur.

Geri