akıllı tahta office 2010

Kodla Büyü

savas3457

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar tahtalardaki office 2010 u etkinleştirebildiniz mi bugün denedim ama activatorla bir türlü olmadı sizler nasıl yaptınız

hocam bugün bizde toplantı vardı. tekrar tekrar söylediler yüklemeyin diye. ben de yüklemiştim kaldracm

arkadaşlar office 2010 starter'ı kullanın. ücretsiz olduğu için problem çıkmaz. full sürüm problem çıkarır.

lisansı varsa problem yok ama yoksa kabul görmüyor. Çünkü MEB korsan kullanıma destek vermiyor. Eğer alternatif programlar varsa onların kullanılmasını istiyor. Ha kaçak kullanırım derseniz sizin bileceğiniz bir iş.

nese1982' Alıntı:
hocam bugün bizde toplantı vardı. tekrar tekrar söylediler yüklemeyin diye. ben de yüklemiştim kaldracm

evet ben de o toplantıdaydım. devletin malına kendiliğinizden , sizden Meb in istemediği hiç bir program yüklemeyin dediler.meb powerpointten kurtarmak istiyormuş öğretmenleri. hem göreviniz olmayan şeyleri yapıyorsunuz sonrada yakınıyorsunuz dediler. :mrgreen:

zilal' Alıntı:
nese1982' Alıntı:

evet ben de o toplantıdaydım. devletin malına kendiliğinizden , sizden Meb in istemediği hiç bir program yüklemeyin dediler.meb powerpointten kurtarmak istiyormuş öğretmenleri. hem göreviniz olmayan şeyleri yapıyorsunuz sonrada yakınıyorsunuz dediler. :mrgreen:
bunu bir de okuldaki öğretmenlere anlatabilsek. office yüklü değil diye başımın etini yediler. labdaki tahta çökünce ilçeyi arayınca hiç oralı olmadıydılar. ben de kafama göre kurdum. F8 diye tutturuyorlar. ya pc oraya kadar gelmezse ne yapacaz bunu sordum ama cevap alamadım. ben de o yüzden kurdum zaten

bu arada bi tanışma fırsatımız bile olmadı. zaman çok az ve ters di.

bdogretim' Alıntı:
Libre office i de kullanmak zor oluyormuş. Memnun etmek mümknü değil belki ama starter'daki reklamları engelleyebilirsem sorun kalmayacak. Yok mu bir yolu?

kendim gibi insanları görmekten sıkılıyorum.Niye memnun etmek için gereksiz uğraşıyoruz arkadaşlar.Durum bu adapte olsunlar bir şekilde .Lisanslı office verdilerde biz mi kurmadık :wink:

kuyakar' Alıntı:
arkadaşlar office 2010 starter'ı kullanın. ücretsiz olduğu için problem çıkmaz. full sürüm problem çıkarır.
Bencede tahtada yüklü olanı kullanmak lazım. En çok hissedilen eksikliği, öğretmenlerin en çok kullandığı Power Pointin yüklenmemiş olması. Libre Office tam sürüm ancak slayttaki yazı ve resimler dağılıyor. Tam uyumlu değil.
Sadece görüntüleme amaçlı Power Point Viewer eklentisini kullanıyoruz.

Geri