nese1982' Alıntı:hocam bugün bizde toplantı vardı. tekrar tekrar söylediler yüklemeyin diye. ben de yüklemiştim kaldracm
bunu bir de okuldaki öğretmenlere anlatabilsek. office yüklü değil diye başımın etini yediler. labdaki tahta çökünce ilçeyi arayınca hiç oralı olmadıydılar. ben de kafama göre kurdum. F8 diye tutturuyorlar. ya pc oraya kadar gelmezse ne yapacaz bunu sordum ama cevap alamadım. ben de o yüzden kurdum zatenzilal' Alıntı:nese1982' Alıntı:hocam bugün bizde toplantı vardı. tekrar tekrar söylediler yüklemeyin diye. ben de yüklemiştim kaldracm
evet ben de o toplantıdaydım. devletin malına kendiliğinizden , sizden Meb in istemediği hiç bir program yüklemeyin dediler.meb powerpointten kurtarmak istiyormuş öğretmenleri. hem göreviniz olmayan şeyleri yapıyorsunuz sonrada yakınıyorsunuz dediler. :mrgreen:
bdogretim' Alıntı:Libre office i de kullanmak zor oluyormuş. Memnun etmek mümknü değil belki ama starter'daki reklamları engelleyebilirsem sorun kalmayacak. Yok mu bir yolu?
Bencede tahtada yüklü olanı kullanmak lazım. En çok hissedilen eksikliği, öğretmenlerin en çok kullandığı Power Pointin yüklenmemiş olması. Libre Office tam sürüm ancak slayttaki yazı ve resimler dağılıyor. Tam uyumlu değil.kuyakar' Alıntı:arkadaşlar office 2010 starter'ı kullanın. ücretsiz olduğu için problem çıkmaz. full sürüm problem çıkarır.