Akıllı tahta parola sıfırlama?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miagi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

miagi

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar, bugün bir sınıfa öğretmen çağırdığı için gittiğimde tahta açıldığında direk parola sıfırlama ekranı geldiğini gördüm. Parola kısmına mevcut parolayı yeni parolaya da herhangi bir parola yazdığımda bir türlü tahtayı açamadım. Çocuklar dokunmadıklarını söylüyorlar normalde tahtalar kilitli duruyor zaten. Parola sıfırlama disketi oluşturma seçeneği vardı onu da flash bellek takıp denedim flashın içerisine userkey.psw diye bir doya atmış fakat açılmıyor normal programlarla. Bu sorunla karşılaşan var mı içinizde önerisi olan??

Bir de bir tahtamda admin oturumu çıkmıyor oturum değiştirdiğimde sanki tek oturum ama açılan oturum admin de değil çünkü değişiklik yapmaya izin vermiyor. Bu durumla karşılaşan var mı?

Benim de bir tahtanın ekranındaki problem nedeniyle tamamen değiştirdiler tahtayı.Saadece vestel oturumu oluşturulmuş, admin oturumu yoktu daha çok kurcalamadım ama nasıl oluşturucaz bu admin hesabını????

Hocam ara tatilde vestelden gelip tüm tahtalara format atmışlar müdür yardımcısı öyle söyledi. Açtım baktım hepsinde kaydedilen şeyler gitmiş ayrıca hepsi tek oturum yani vestel oturumu açılıyor. Adminden girip birşey yükleyemiyoruz çünkü admin oturumu yok valla ne yapacağımı şaşırdım. BT sınınfında office yüklemiştim şimdi nereden ders anlatacağım bilmiyorum :(

miagi' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, bugün bir sınıfa öğretmen çağırdığı için gittiğimde tahta açıldığında direk parola sıfırlama ekranı geldiğini gördüm. Parola kısmına mevcut parolayı yeni parolaya da herhangi bir parola yazdığımda bir türlü tahtayı açamadım. Çocuklar dokunmadıklarını söylüyorlar normalde tahtalar kilitli duruyor zaten. Parola sıfırlama disketi oluşturma seçeneği vardı onu da flash bellek takıp denedim flashın içerisine userkey.psw diye bir doya atmış fakat açılmıyor normal programlarla. Bu sorunla karşılaşan var mı içinizde önerisi olan??

Bir de bir tahtamda admin oturumu çıkmıyor oturum değiştirdiğimde sanki tek oturum ama açılan oturum admin de değil çünkü değişiklik yapmaya izin vermiyor. Bu durumla karşılaşan var mı?
benim de başıma geldi biraz uğraştık en sonunda eski parola kısmına hiç bir şey yazmadan yeni parola yazdık kabul etti .
daha sonra kullanıcı hesaplarına girerek parolayı kaldır dedim.

Geri