akıllı tahta recovery

Kodla Büyü
Bütün paylaşımlarda sorunlu tahtalara image atılmaktan bahsediliyor. Ancak akıllı tahtaların harddiskinin bir bölümü zaten recovery için ayrılmış durumda. Yani biz ekstra bir program kullanmadan sadece bilgisayarın açılında bir tuşa basıp akıllı tahtayı ilk haline döndürebilmeliyiz..

Bunu yapabilen var mı? Ben denedim bulamadım. F10 diye duymuştum fakat işe yaramadı.

ben f8 ile onar deyince fatih diye kullanıcı geliyo ve şifre istiyo. admin şifresini kabul etmiyo.nasıl geri yükleyecez ben de bilemedim

f8 basarak bilgisayar onar oradan fabrika ayarlarına döndürebiliyorsun şifrede istemedi ben yaptım ama eski windowsu yedekliyor

Hocam, bizim okulumuzda bir akıllı tahtada problem var. Tahtayı açınca ekranda fatih projesi logosu geliyor, sonra ekran kararıyor ve tekrar aynı logo geliyor.
Bir türlü masaüstüne gelmiyor. Bir klavye taktım, f8'e bastım, tahtada logo kaldı ama hiçbir şekilde değişiklik yok tepki vermiyor. Problemi nedir, ne yapmak lazımdır?

f8 e basınca onar seçeneği gliyor normalde.ancak benim bir tahtada bu seçenek gelmiyor ne yapabiliriz

osghe23' Alıntı:
Hocam, bizim okulumuzda bir akıllı tahtada problem var. Tahtayı açınca ekranda fatih projesi logosu geliyor, sonra ekran kararıyor ve tekrar aynı logo geliyor.
Bir türlü masaüstüne gelmiyor. Bir klavye taktım, f8'e bastım, tahtada logo kaldı ama hiçbir şekilde değişiklik yok tepki vermiyor. Problemi nedir, ne yapmak lazımdır?
vestelin imajıyla format atman lazım

f8 e basınca onar seçeneği gliyor normalde.ancak benim bir tahtada bu seçenek gelmiyor ne yapabiliriz

Geri