Akıllı tahta semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan korn454545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
K

korn454545

Misafir
Okulumda öğretmenlere 2 saat içerisinde kısa bir seminer vericem şunlar aklıma geldi yazdım:
1- fonksiyon tuşları, alttaki açma kapama kaynak seçimi tuşları falan
2-dokunmatik ekran, temizliği falan
3- Fare ve klavye kullanımı, sağtık yapma klavyeyi soldan veya görev çubugundan açma gibi
3- Kalibrasyon ayarları
4- Sağ tık birlikte aç menüsünü kullanma (video falan açarken farklı playerlarda açmak falan için)
5- ebadan yüklenen ders içeriklerine değinme neler var neler yok gibi
6- Geri kalan zamanda da starboard yazılımını anlatmayı düşünüyorum.

Başka neler eklemeliyim? Sizin görüşünüz nedir ?

bu seminer sizin kendi planınız mı hocam? yoksa ilden mi söylediler? söylediler se hangi il? ben sordum ildekilere, biz BT rehber öğretmeni olarak öğretmenlere kurs,seminer vs. verecekmiyiz diye? hayır dediler. kendileri gelip tüm öğretmenleri toplayıp anlatacaklarmış..

Diyarbakır silvandayım ben meb söylemedi ama öğretmenleri bilgilendirme amaçları çogu kullanmayı bilmiyor. Tek tek soruyorlar ben de toplu bir şekilde anlatayım dedim. Okul müdürüne söyledim kısa bir bilgilendirme yapayım dedim o da olur dedi. Zaten mebin ne zaman seminer yapacagı da belli değil.

Etkileşimli tahtalar için zaten öğretmenler eğitim alacaklar ve alıyorlar.. 30 ya da 35 saatlik bir eğitim var.. Bulunduğum ilçede gruplar halinde bu konuda eğitimini almış arkadaş tarafından veriliyor.. Ayrıca BTR olarak bizlerin vermesine gerek yok.. En azından benim bulunduğum ilçe de bu şekilde.. Ama sizlerin bulunduğu ilçe de planlamalar yapılmamış olabilir.. Dolayısı ile ilgili eğitimlerin duyurusu da yapılmamıştır.. Eğer yapmak isterseniz kişilerin insiyatifinde..

Geri