akıllı tahta sistem geri yükleme kapalı nasıl açabilirim!!!

Kodla Büyü

Aforizma

Site Gezgini
Arkadaşlar yardımcı olursanız şimdiden tşk ederim .Bi tane tahtamız açılırken donuyo işlem görmüyor.F8 güvenli moddda onar falan kısmına girdim .Onarma dan sonrada aynı şekilde donuyo.Güvenli modda açarken donma yok kullanılabiliyo.Burdan sistem geri yükleme yapmak istiyorum yalnız kapalı nasıl sistemi geri yüklemeyi aktif edebilirim.Yada bu sorunun başka çözüm yolu varmı tşklr....

imaj at imaj yoksa başka bir tahtadan sistem geri yüklemesi oluştur onu usb bellekte arızalı tahtayya tak sistem geri yükle

hocam cvp için tşkler.imaj işi fazla zaman alır .Sistem geri yükleme işin kötü tarafı tüm tahtalarda devre dışı.Engelleyici bişi var bence onu aktif edebilsem sorun çözülürde onu aktif edemiyoruz.

Düzgün çalışan başka bir tahta Administrator kullanıcısı ile girip sistem görüntüsü oluşturun ve bunu bi harici hddye kaydedin. Ardından arızalı olan tahtaya takıp bu sistem görüntüsünden yükleyin. Ben bu şekilde yapıyorum

Hocam sistem geri yüklemeyi aktif edersiniz ama geri alamassınız, çünkü tahtada geri alınacak yer yoktur şu anda.

Masaüstü - bilgisayarım üzerinde sağ tuş- özellikler - sistem koruması - yerel disk c yi secip oluştur dersiniz.

Aforizma' Alıntı:
hocam cvp için tşkler.imaj işi fazla zaman alır .Sistem geri yükleme işin kötü tarafı tüm tahtalarda devre dışı.Engelleyici bişi var bence onu aktif edebilsem sorun çözülürde onu aktif edemiyoruz.

acronis 2011 ile 7-8 dk arası sürüyor.ayarlarla beraber 15 dk...sistem geri yükleme daha uzun sürer....

ayrıca daha önce sistem geri yükleme noktası oluşturulmadığından sistemi geri yükleyemezsiniz...

tşkler arkadaşlar en iisi yine eski yöntemlerdeymiş acronis ile imaj aldım. imajım elimde her bozulan tahtaya atarım artık :)

Sistem geri yüklemenin güzelliği harici disk yada imajla uğraşmaya gerek olmaması.. Direkt kendi içerisinde çözüm bulması..
Amaaa.. Bunu yapabilen varmı hiç..? :shock:

Geri