Akıllı Tahta Soru

Kodla Büyü

bigeast

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni bir okula taşındık ve okulda akıllı tahtalar var. Lisedeki öğrenciler sistemi harap etmişler.Bunlara yeni sistem kurmak istiyorum fakat bunların yedeklerine nereden erişiyoruz bilenler yardım ederlerse sevinirim. Orta okul öğrencilerine yönelik ders içerikleride yüklemek istiyorum neden diye soracak olursanız internet alt yapısı hala yok. Okuldaki nette can çekişiyor. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

image i nette var hocam ayrıca ders içerikleride nette var ama benim tavsiyem bu iş sınırsız internet bile olsa uzun sürer ve adil kullanım kotasını bitirirsiniz sonra hızınız düşer image ini eger Vestel servisi anlayışlı ıse bı temız harddısk goturun ısteyın alın umarım anlayışlıdır kars anlayışlı ıdı oyle yapıyoduk sız ıse sadece ders ıcerıklerını ındırırsınız

ilinizdeki eğitici formatör arkadaşlardan isteyin hocam. Onlar yardımcı olabilir. Bize ders içeriklerini indirip vermişlerdi. ben de vestel'deki yetkili elemanlardan imagelerini almıştım.
Bir başka yöntem de: sadece 1 tane de olsa eğer düzgün çalışan akıllı tahtanız varsa numunelik olarak ondan bir imaj alırsınız. Onu diğerlerine kurarsınız...hem bu daha kısa ve kolay olur...

Geri