akıllı tahta sorunu

Kodla Büyü

bilisim55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar akıllı tahtaya masaüstüne bir klasör ekleme,yada kopyalama yapamıyorum denetim masasına girmek isteyince sistem yöneticisine başvurun diyor. yada yedeklemeye girmeye çalışınca yine sistem yöneticisine başvurun diyor.

sizde de böyle mi ?değilse sorun ne?

Öğretmenim eger firma tahtaları inceleyip sorunsuz olarak idaraye teslim ettiyse yazıda yada sözleşmede yada şifayen bir şifre vermelerı gerekıyor o şifreyle saatın oldugu alt kısımda tahta yonetım simgesi vardır donu tıklayıp sıstemı devreye sokup ıstedıgınız programları yada degısklıklerı yapacaksınız etkılesimli tahta kapandıgında sıstem otomatık olarak ıstedıklerınızı yıne yapmıyor yıne degeışıklık yapmak ıstersenızo panele gırıp şifreyı yenıden denemenız gerekıyor ıyı calışmalar... Ben bugun denedım oluyor...

Vestel Netsupport Protection adında bir program kuruludur hocam. Saatin yanındaki simgelerden mavi kalkan benzeri simgeye sağ tıklayıp, Deactivate dedikten sonra elinizde bulunan admin şifresini giriniz, program devredışı kalacaktır. admin şifresi ve netsupport protection şifresi aynıdır.

yahu hocam ne uğraşıyonki 1 tane kur acronisle imajını al flash la yarım saatte kuruluyo sen yönet ..kurtul..yoksa öğretmenler başını şişirir..

Levend07 hocam şu imaj alma ve kurma olayını nasıl yapacağız müsait olduğunuzda detaylı anlatabilir misiniz?

Geri