Akıllı Tahta Takip ve Arıza Formları Oluşturdum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kiymet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kiymet

Aktif Üye
Artık okuldaki öğretmenler beni bıktırdılar yok gelmedin yapmadın bakmadın.
Daha bana sorunu söylemeden direk müdüre gidip şikayet etmeler benzer sorunları hepimizin yaşadığına eminim.

:idea: ben de şöle düşündüm aylık kontrole çıkıyım her dersliği kontrol ediyim ve imza attırıyım kontrol edildiğine dair ve bana arızalarını formla bildirsinler tarihlerini atsınlar ben de forma ne gibi işlemlerin ne zaman yapıldığını rapor ediyim dedim.

BT pc lerinde olduğu gibi de birer takip kartı oluşturdum her tahta için

bu kontroller sonunda da aylık rapor yazıcam idareye vericem.

bu fikirlerimi güzelce idareye anlattımm harikaaaaa buldular bir de toplantı tutanağı tuttum attık imzalarımızı

belki siz de kullanmak istersiniz diye formları ve tutanağı ekliyorum.

hepimize kolay gelsin....

Ekli dosyalar

İyi düşünmüşsünüz hocam. Ben şimdiye kadar sizin dediğiniz problemlerle karşılaşmadım çok şükür. Ama hazırlıklı olmada fayda var. Ellerinize sağlık.

bencede iyi düşünülmüş ne iş yapıyorsunuz dediklerinde çıkarır yüzlerine vururuz 8)

elzonur' Alıntı:
bencede iyi düşünülmüş ne iş yapıyorsunuz dediklerinde çıkarır yüzlerine vururuz 8)

aynenn aynen hocam formatör ne iş yapar??? napıyosunuz sanki oturuyosunuz.. gibi gibi

ve özellikle teftişler için yazılı evrak hepsi tutanak

Çalışmanız güzel olmuş, teşekkürler.
Yaptığınız işi belgelendirmeniz faydanızadır.

çok güzel çalışma hocam . Yalnız birşey sorayım: Tüm tahtalarda internet var mı? bizim bazı sınıflarda yok.

sinan36' Alıntı:
çok güzel çalışma hocam . Yalnız birşey sorayım: Tüm tahtalarda internet var mı? bizim bazı sınıflarda yok.

evet hocam bizim binamız yeni olduğundan kendinden net hattımız
swicthlerde sıkıntılar kör topal çalıştırıyoruz ip kilitlenmeleri insanlara biraz zor anlatıyoruz.
henüz fatih projesi dahilinde net hattı döşenmedi yenilerler mi böyle kalır mı bilemiyoruz
MEB hattı da olunca çok sıkıntılı çalışıyor:(

Geri