3 okulda Btr olarak görevliyim her hafta okullara gittiğimde ilk iş olarak tüm akıllı tahtaları kontrol ediyorum . kendim bir form oluşturdum toplam 8 maddeye göre ;bunlardan 3 tanesi temizlik ile alakalı olarak tahtaları kontrol edip tarih imza atıp okul idaresine teslim ediyorum . okuldaki hizmetlileri uyarıyorum anlatıyorum fakat buna rağmen 2 okulumda bir türlü tahtaları sildirip temizletemedim. ilk kurulumdaki çerçevenin üstündeki kaba pislikleri dahi duruyor. okul idarelerine söylüyorum ama tutanak halinde vermeme rağmen onlarda yakından ilgilenmiyorlar. elime temizlik bezi kova da almak istemiyorum ama artık bu hafta dilekçe yazacağım. dilekçe tarihine önümüzdeki haftanın tarihini atacağım.
uygun bir dilekçe olarak ne yazabilirim veya bu konu hakkında idareye dilekçe veren arkadaşım var mıdır?
...... valisi tarafından okulunuza btr olarak görevlendirildim... diye başlayım diyorum
uygun bir dilekçe olarak ne yazabilirim veya bu konu hakkında idareye dilekçe veren arkadaşım var mıdır?
...... valisi tarafından okulunuza btr olarak görevlendirildim... diye başlayım diyorum