Akıllı Tahta Yönetici Şifresi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bybrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bybrt

Üye
Mrb.
Arkadaşlar Akıllı Tahtanın yönetici şifresini okuldaki öğrencilerin bir çoğu biliyor.
Değiştirmek istiyorum ama, değiştirilemiyor diye uyarı veriyor.
Acaba özel bir ayar mı gerekli
yardım edebilirmisiniz.

arkadaşlar v ile başlaya şifreler genel şifreler bunları ve net supportun şifresini değiştemiyoruz.vestele telefon açıp şikayetlerimizi bildirmediğiniz sürece şifreyi hiç değiştiremicez gibiyiz..

En temizi vestelin son imajini butun tahtalara at daha sonra netsupportun sifresini degistir bide atak usb anahtar prog kur kafan rahat olsun bizim cocuklar hocam sizi sikayet edicez bizim hakkimiz dilekce vercez demeye basladilar.... ama super oldu bakiyorum tenefuslerde ogle aralarinda tek bir tahta acik degil

comteac' Alıntı:
arkadaşlar v ile başlaya şifreler genel şifreler bunları ve net supportun şifresini değiştemiyoruz.vestele telefon açıp şikayetlerimizi bildirmediğiniz sürece şifreyi hiç değiştiremicez gibiyiz..
Yani bir çözümü yok mu..? :(

Arkadaşlar bende etkileşimli tahtalara hiç bir program kuramıyorum şifre istiyor. Şifrelsine nasıl ulaşabilirim. Yeni atandığım için bılmıyourm

delikatliyam' Alıntı:
Arkadaşlar bende etkileşimli tahtalara hiç bir program kuramıyorum şifre istiyor. Şifrelsine nasıl ulaşabilirim. Yeni atandığım için bılmıyourm

ilçe formatörünü ara veya onu ziyaret et o sana verir.

Geri