Akıllı tahtada "Windows’u Yeniden Yükle" ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan El-Aziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

El-Aziz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir liseye BTR olarak görevlendirildim. Bugün ilk günüm. Daha önce akıllı tahta kullanmadım. Tahtalar virüs dolmuş. Formata ihtiyaçları var. Araştırdım 22 gb' lık bir imaj dosyası varmış. Bir de başlangıçtaki açılış seçeneklerinden "Windows’u Yeniden Yükle" seçeneğinden bahsetmişler.
Bu seçenek ne iş yapıyor. Tüm sistemi (pardus ve tüm programlar dahil) kurmaya mı yarıyor yoksa sadece windows kurulumu mu yapıyor?

Okulda uzun süredir bilgisayar öğretmeni de gelmemiş o yüzden bilgisayarlar perişan vaziyette. İdare vestel servisi ile konuşmuş bilgisayar başı 15 tl' ye gelip kurulum yapacaklarmış. Ama ben gelmesinler diyeceğim.

tabii canım ne gereği var hocam. 15*20 desen okula 300 lira kalır
onunlada eksiklikleri gideririsin. hatta okula alınmasını istediğin şeyler varsa onlardan aldır o parayla

Hocam 20 dakikada yükleniyor sistem. Açılışta Klavye bağla + F8.... Gerisini halledersin. (Admin şifresi gerekecek)

Admin şifresini pm atar mısınız.
Bir de pardus ve diğer programlar da kurtuluyor mu

pardus,windows, office kalıyor ama diğer programları kurman gerekecek.
önce labdaki tahtaya dene hocam varsa tabi öğrenmek için.
diğer programları da kur ayarlarını yap ve hepsine de driver vaccine (deep freeze gibi ama bence ondan daha kullanışlı) kur.

arkadaşlar şu admin şifresini bana da bi atarmsınız?bugün fatih projesi kurulan bi okulda göreve başladım öğretmenler başıma üşüştü şu olmuyor bu olmuyor diyorlar. ben se akıllıo tahta ilk defa görüyorum.bi yardımcı olur musunuz?

Ben tahtalara vestelin imajlarını kullanarak format atıyorum admin şifresini hiçbir yerde sormuyor sadece kurulum bittikten sonra winrar codec vs programları kurarken korumayı kaldırmak için lazım oluyor siz formatta nerede kullanıyorsunuz şifreyi?

Geri