akıllı tahtada word belgesine nasıl yazı yazabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ESİB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ESİB

Üye
bugün akıllı tahtayı kurdum ancak word dosyası içine yazı yazamıyorum program mimio.
internetten de araştırdım ama bu konuda işe yarar bişey bulamadım.
programın sürümünden kaynaklanıyor olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum

evet tahtanın çalışmasında sorun yok diyelimki türkçeden word de hazırlanmış bi soruyu kalemle işlem yaparak çözmek istiyorum ne yapmalıyım word programını açabiliyorum ancak üzerine işlem yapamıyorum kalemle.

hocam word dosyasındayken yazdır komutuna tıkla. yazıcı olarak Onenote'a uygulamasına gönderi seç ve yazdıra tıkla. onenote açılır word dosyanda onenote içinde görüntülenir. buradaki kalemleri kullanarak istediğin gibi işlem yapabilirsin.

hocam benim bildiğim mümkün değil...Akıllı tahtaya yazı yazabilmek için çalışma ekranında kalemi kullanabilirsiniz...diğer alanlarda fare olarak kullanılabilir....

cumhurtorun' Alıntı:
hocam word dosyasındayken yazdır komutuna tıkla. yazıcı olarak Onenote'a uygulamasına gönderi seç ve yazdıra tıkla. onenote açılır word dosyanda onenote içinde görüntülenir. buradaki kalemleri kullanarak istediğin gibi işlem yapabilirsin.
teşekkür ederim hocam denicem

Hangi marka hocam akıllı tahtanız, hepsinde her alana yazı yazma mevcut. hatta dokümanı tutup akıllı tahta programınada atabiliryosunuz üzerine kalamlede yazabiliyosunuz.

ayrıca kalibrasyon ayarlarını yaptıktn snra bir kaç dk sorun çıkmıyor ondan sonra kaymalar başlıyor seçim yapayorum.nedenini anlamadım.

word ve benzeri programlar için mimio editörü açtıktan sonra bu tür belgeleri sürükleyip mimio editörün içine bırakın. dosya yükleniyor diyor ve mimionun içinde istediğin belgeyi açıp kullanıyorsun.
kaymalar ise arada bizimkilerdede oluyor ve yeniden kalibrasyon yapınca düzeliyor. belki kablolara falan dokunuluyordur ??

resim attığımda oluyor ancak word belgesinde hiçbir işlem yapmıyor.ayrıca çok enteresan ama tahtanın sol alt köşesinde kayma oluyor.diğer yerlerde bir sıkıntı yok.

Geri