akıllı tahtalara lisansız yükleme yapmıyomusnuz

Kodla Büyü
Ben portable acronics 10 kurdum, yedeğimi aldım, harici diskime attım, bir şey olmadı, ne olacak ki?

ben yükledim hocam adobe visual studio aklınıza gelen ne kadar çakma program varsa kurdum napıyım ya :P

seçmeli bilgi ve iletişim teknolojileri dersi için başka bir okula gidiyorum ve oradada laboratuar yerinde sınıfta akıllı tahtalarda ders işliyorum.Word'e geçtim konu olarak ama malum şifre istiyor.İdareye bir kaç kez söyledim ama pek takmadı.Yükleyecem artık çakma makma.Yoksa ders işlenmiyor.Bir sorun olmaz heralde:)?

Niye kurup kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz hocam boşverin.

laboratuar yok hocam.Kelime işlemci konusunu nasıl anlatacam.2 haftadır tekrar yaptırıyorum. :D

Kur gitsin hocam. Kim bakacak ona.yıllardır korsan kullanılıyo zaten devletin tüm birimlerinde bakan mı var. İlla bi gün biri bakarsa çocuklar kurmuş haberim yok dersin :oops:

theArcher' Alıntı:
laboratuar yok hocam.Kelime işlemci konusunu nasıl anlatacam.2 haftadır tekrar yaptırıyorum. :D

hocam bildiğiniz gibi office starter da word ve excel var. Sizin kullandığınız akıllı tahta da kurulmamış sanırım. Kurulumlar yapılırken onunda yüklenmesi lazımdı. Bir şifre her şeyi halleder hocam :)

hiç risk almayın bence. su an çoğu akıllı tahtada internet olmadığı için kurulan lisansszılar problem olmazda. internet gelip merkezden yönetilebilir hale geldiğinde problem çıkabilir

omd' Alıntı:
+1. Bende kurmuyorum, kurdurmuyorum. Neme lazım üç gün sonra bir şey olursa bütün suçlu ben oluveririm. Ücretsiz iş görebilecek varsa araştırıp problemi onunla çözmeye çalışıyorum.

zulfikar1985' Alıntı:
omd' Alıntı:
+1. Bende kurmuyorum, kurdurmuyorum. Neme lazım üç gün sonra bir şey olursa bütün suçlu ben oluveririm. Ücretsiz iş görebilecek varsa araştırıp problemi onunla çözmeye çalışıyorum.
ben google dan bedava lisans almıştım :D

Okullarda şimdi teslim edilen ürünlere lisanssız program yüklemeyeceğinize dair bir kağıt imzalatıyorlar. Haberiniz olsun. 2.faz akıllı tahtalar merkezden kontrol edilebilme özelliği de varmış. Vestel'den gelen teknik servi elemanı öyle söyledi. O yüzden bakanlık şifresini kimseye vermiyorlar.

Geri