sumunu' Alıntı:microsoft security+usb disk security+deep freeze
durum fena değil
nurhayat' Alıntı:hocam deepfreeze yüklediniz mi?
achillus' Alıntı:sumunu' Alıntı:microsoft security+usb disk security+deep freeze
durum fena değil
hocam ben netup proteti bilgisayardan kaldırdım ve güzel bir deepreze yükledim .
nurhayat' Alıntı:achillus' Alıntı:sumunu' Alıntı:microsoft security+usb disk security+deep freeze
durum fena değil
hocam ben netup proteti bilgisayardan kaldırdım ve güzel bir deepreze yükledim .
artık ben de öyle yapıcam başka çarem kalmadı.tam bütün bilgisayarları imaj yükledim.artık virüs sorunu yaşamam derken, Net support protect başıma bela oldu..her seferinde bi tahta açılmıyor, açılışta takılıyor. bıktım walla yoruluyorum..en iyisi deepfreeze kesinlikle...lisanssız program kurmak yasakmış ama kuracam artık
only61' Alıntı:ben de şimdilik usb disc security ve essential ile yoluma devam ediyorum...deep freeze yüklemedim ama baktım başa çıkamıyorum yükleyeceğim.
achillus' Alıntı:only61' Alıntı:ben de şimdilik usb disc security ve essential ile yoluma devam ediyorum...deep freeze yüklemedim ama baktım başa çıkamıyorum yükleyeceğim.
hocam sizde bilirsinizki deep freeze virüs bulasmasın diye imageden hemen sonra yüklüyoruz .usb disc security ne kadar işlevsel çalışır bilmiyorum ama virüs bulaştıktan sonra silmeden deep freeze yüklemeninde bir anlamı kalmıyor. tavsiyem shadow defender bizim forumda bence eryada geç yükleyeceksiniz yükleyin kafanız rahtlasın
ftmare' Alıntı:achillus' Alıntı:only61' Alıntı:ben de şimdilik usb disc security ve essential ile yoluma devam ediyorum...deep freeze yüklemedim ama baktım başa çıkamıyorum yükleyeceğim.
hocam sizde bilirsinizki deep freeze virüs bulasmasın diye imageden hemen sonra yüklüyoruz .usb disc security ne kadar işlevsel çalışır bilmiyorum ama virüs bulaştıktan sonra silmeden deep freeze yüklemeninde bir anlamı kalmıyor. tavsiyem shadow defender bizim forumda bence eryada geç yükleyeceksiniz yükleyin kafanız rahtlasın
Shadow mu deepfreeze mi hocam? Kasma durumundan dolayı mı shadow diyorsunuz?
achillus' Alıntı:ftmare' Alıntı:achillus' Alıntı:only61' Alıntı:ben de şimdilik usb disc security ve essential ile yoluma devam ediyorum...deep freeze yüklemedim ama baktım başa çıkamıyorum yükleyeceğim.
Shadow mu deepfreeze mi hocam? Kasma durumundan dolayı mı shadow diyorsunuz?
shadow defender ismi hocam her değişiklikte restart yapmayı beklememek adına önerdim aynı zamanda kasmıyorda ...
sumunu' Alıntı:dediğim gibi temiz bir kurulumdan sonra microsoft security+usb disk security+deep freeze yaptım. zaten vestelin imajıyla kurulum yapınca netsupport da kuruluyor ve tahtaya birşey yüklenemiyor. bütün öğretmenler flash ile çalışıyorlar. evet baya kısıtladık ama yapacak bişey yok. Hatta ben öğretmenler tahtalara birşey yüklemek istediklerinde ısrarla hayır flash ile çalışın diyorum. şimdi herkes alıştı.
Bence yapılabilecek en iyi yol bu.
achillus' Alıntı:sumunu' Alıntı:dediğim gibi temiz bir kurulumdan sonra microsoft security+usb disk security+deep freeze yaptım. zaten vestelin imajıyla kurulum yapınca netsupport da kuruluyor ve tahtaya birşey yüklenemiyor. bütün öğretmenler flash ile çalışıyorlar. evet baya kısıtladık ama yapacak bişey yok. Hatta ben öğretmenler tahtalara birşey yüklemek istediklerinde ısrarla hayır flash ile çalışın diyorum. şimdi herkes alıştı.
netsupport protecti silerseniz deepfrezeden önce emin olunda kısıtlamalar ortadan kalktıgı için herşey daha güzel oluyor .mesela öğretmen bir yayının verdiği dosyayı acması için flashta bazen baska dosyaları yüklemesi gerkiyor ama netsupport protect buna izin vermediği için kullanamıyor.
sumunu' Alıntı:achillus' Alıntı:sumunu' Alıntı:dediğim gibi temiz bir kurulumdan sonra microsoft security+usb disk security+deep freeze yaptım. zaten vestelin imajıyla kurulum yapınca netsupport da kuruluyor ve tahtaya birşey yüklenemiyor. bütün öğretmenler flash ile çalışıyorlar. evet baya kısıtladık ama yapacak bişey yok. Hatta ben öğretmenler tahtalara birşey yüklemek istediklerinde ısrarla hayır flash ile çalışın diyorum. şimdi herkes alıştı.
netsupport protecti silerseniz deepfrezeden önce emin olunda kısıtlamalar ortadan kalktıgı için herşey daha güzel oluyor .mesela öğretmen bir yayının verdiği dosyayı acması için flashta bazen baska dosyaları yüklemesi gerkiyor ama netsupport protect buna izin vermediği için kullanamıyor.
bunu deneyeyim hocam. peki netsupport protecti kaldımanın özel bi yolu var mı? yoksa bildiğimiz gibi mi?
achillus' Alıntı:sumunu' Alıntı:achillus' Alıntı:sumunu' Alıntı:dediğim gibi temiz bir kurulumdan sonra microsoft security+usb disk security+deep freeze yaptım. zaten vestelin imajıyla kurulum yapınca netsupport da kuruluyor ve tahtaya birşey yüklenemiyor. bütün öğretmenler flash ile çalışıyorlar. evet baya kısıtladık ama yapacak bişey yok. Hatta ben öğretmenler tahtalara birşey yüklemek istediklerinde ısrarla hayır flash ile çalışın diyorum. şimdi herkes alıştı.
bunu deneyeyim hocam. peki netsupport protecti kaldımanın özel bi yolu var mı? yoksa bildiğimiz gibi mi?
hocam normalde n.protect bilgisayarda işlem yapmnıza izin vermiyor .önce n.protecti saatin yanındaki simgeden şifresini girerek deactive etmeniz lazım sonra program ekle kadırdan kaldırıyonuz .şifreyi bilmiyosanız özelden yazın cevaplayayım.
Aynen bende böyle yaptım...sumunu' Alıntı:microsoft security+usb disk security+deep freeze
durum fena değil